NEMA ŠTA, PRAVI VAMPIRI: Piju jedno drugom krv i tvrde da im to jača vezu! (VIDEO)

- Krv se uzima iza uha, ka vratu, ceremonijalnom iglicom se probuši koža. Ne radi se o velikim količinama - objasnili su vampriri koji imaju jedno dete

  • 18

Gledali ste film sa Bredom Pitom i Tomom Kruzom, sad pogledajte intervju sa dva prava vampira. Britanci Pireta Blejz i Endi Filt gostovali su u jutarnjem programu kanala "ITV", gde su priznali da su pravi, živi vampiri. Oni su voditeljima ispričali kako piju jedno drugom krv, i kako smatraju da to produbljuje njihovu vezu.

- Postoje okupljanja vampira, na kojima pijemo jedni drugima krv. Nemojte da pogrešno shvatite, svaki učesnik prolazi kroz opsežne testove. Testira se krv, ali i istorija psihičkog zdravlja, kako bi sve prošlo u najboljem redu - rekli su vampiri.

Pireta i Endi su roditelji jednog deteta.

- Krv se uzima iza uha, ka vratu, ceremonijalnom iglicom se probuši koža. Ne radi se o velikim količinama - objasnili su oni.

Par vidi dublji značaj u činu uzimanja krvi.

- Mislimo da ova ceremonija produbljuje našu vezu, i čini nas duhovnijima. Moramo da istaknemo da ovde nema reči o sadizmu, niti samopovređivanju - rekli su oni za Hafington post.

Kada su ih voditelji pitali za "Sumrak sagu", Pireta se razbesnela.

- Ljudi gledaju te gluposti, i onda misle da je sve kao u Holivudu - rekla je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA