POVRATAK U PROŠLOST: Ovaj čovek živi kao da je 1940. godina (VIDEO)

- Uvek sam voleo 40-e. Tada nije bilo političke korektnosti, kulture besumičnog napijanja i ludovanja, a i stvari su pravljene tako da traju - izjavio je Ben Sansum

  • 5

Ben Sansum (32), iz Velike Britanije, koji je opčinjen 1940-tim, posvetio je nekoliko godina tome da svoju kuću pretvori u retro dom.

Viktorijansku kuću koju je kupio u Godmančesteru, gradu u Engleskoj, pretvorio je u dom koji pripada zaboravljenom vremenu, jer odbija da živi u kući sa modernim enterijerom.

- Uvek sam voleo 40-te. Tada nije bilo političke korektnosti, kulture besumičnog napijanja i ludovanja, a i stvari su pravljene tako da traju - izjavio je Sansum.

Sansum je prikupio autentične, vintidž predmete. Od nameštaja i uređaja za domaćinstvo, do najsitnijih detalja, poput posude za čaj iz 1940. ili za jaja u prahu iz 1944. godine.

Njegov uređaj za usisavanje star je oko 80 godina, iako radi besprekorno. Jedini nedostatak od svih kućnih uređaja ima telefonski aparat, koji može samo da prima pozive. Odlazeći pozivi su problem, budući da je brojčanik oštećen.

Poljski WC je neizostavni deo ovog domaćinstva. Nažalost, automobil je jedini "detalj" koji nedostaje Sansumu da bi u potpunosti živeo neki drugi život.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dr_sokrates

    15. jul 2014 | 00:37

    Srbija ima svu mogucu tehniku ali je zivot kao u doba neandertalaca.

  • Krajišnik

    14. jul 2014 | 23:31

    Prso čovek...

  • Mila2

    15. jul 2014 | 05:14

    Ovo je bash super!!! Ali bih ja volela da zivim u to doba jer me iskreno plashi shta ce sve da izmisle i shta cemo sve koristiti svakodnevno. Jes lepo kad kupish novi auto, dobar komp, svemirske patike ali nazalost na tome nece zavrshiti. Oni bar nisu imali tih dilema i nisu imali sajber prijatelje nego prve!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA