≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Glava joj je bila oblivena krvlju, a oči širom otvorene": Ispovest komšinice koja je pronašla Stojankino telo

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Telo je poslato u novosadski Zavod za sudsku medicinu, a obdukcija će pokazati kako je nastupila smrt

  • 1
Hitna pomoć, policija noć Foto:N.B.

Telo penzionerke Stojanke T. (74) iz Srpske Crnje pronašla je njena najbolja prijateljica u sredu, 1. maja. Dan nakon što je u ovoj kući, u Partizanskoj ulici, pronađeno staričino telo, a forenzičari obavili svoj deo posla, policija je nastavila istragu.

Telo je poslato u novosadski Zavod za sudsku medicinu, a obdukcija će pokazati kako je nastupila smrt. Spokoja do tada neće biti za njene najmilije, ali i meštanku koja je pronašla telo. To je Mira, najbolja Stojankina prijateljica, piše Gradski.online.

- Jako sam uznemirana. Velika je ovo tuga za njene najmilije, sestru, sina i ćerku. Oni ne žive u Srpskoj Crnji. Mnogo mi je žao što je više nema. Prizor koji sam zatekla u njenoj sobi je poput scena iz horor filmova - rekla nam je Mira.

Inače, kako kaže, zna da je nesrećna starica imala visok krvni pritisak. Prema njenim rečima, Stojanka je živela sama i rado su se posećivale i družile, pa nije bilo dana da se ne čuju telefonom.

- Da nešto nije u redu shvatila sam jer se dva dana nije javljala. Telefonska veza stalno je bila zauzeta. Odlučila sam da u utorak odem do nje. Vrata su bila otključana. To me je dodatno onespokojilo jer se moja prijateljica uvek zaključavala. Dozivala sam je, ali se niko nije javljao. To sam prenela njenoj sestri koja živi u Beogradu. Dozvolila mi je da uđem u Stojankinu kuću i i proverim šta se dešava.  To sam i učinila. Zatekla sam strašan prizor. Stojanka je ležala na leđima iza fotelje. Glava joj je bila oblivena krvlju, a oči širom otvorene. Telefon je bio na fotelji, pa je zato i veza bila u prekidu. Počela sam da vrištim i plačem. Obavestila sam njenu sestru, potom i Hitnu pomoć. Stigla je i policija. Mogli su samo da konstatuju smrt - ispričala je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA