Otišao kod očnog lekara zgroziće vas ono što su mu izvukli iz oka (VIDEO)

Niko nije mogao ni da pretpostavi da će se rutinska poseta očnom lekaru ovako završiti. Upozoravamo da video nije za one sa osetljivim želucem

  • 8

Iako izgleda kao scena iz nekog horor filma, nije to u pitanju. Ovo je snimak operacije uklanjanja crva iz oka pacijenta. Ovo nije prvi slučaj povakve prirode, već se i ranije dešavalo da se paraziti nastane u očnoj jabučici čoveka.

Lekari tvrde da se to obično desi posle uboda insekta, kao i da je ljudski organizam pogodan za razvoj ovih larvi i parazita.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • RadOznalac

    1. avgust 2014 | 13:28

    Posle uboda kog insekta?...

  • Jasna

    2. avgust 2014 | 00:03

    Pre desetak godina mog oca je udarila muva-ona velika u oko. Posle par minuta on je poceo da se zali da ga nesto bode. Ja sam golim okom videla da nesto gmize po njegovom oku. Otisli smo kod lekara i narednih sat vremena su mu vadili crve iz oka.....uzaaas. Doktor je kazao da recimo nije dosao u narednih pola sata velika verovatnoća da bi izgubio oko.

  • Ivana

    2. avgust 2014 | 09:35

    Moj pas je prošlog leta imao takav problem. Imao je crve u oku. Vodili smo kod veterinara, jedno 5,6 njih, niko nije znao šta je i kako se leči. Na kraju su nam rekli da svakog dana čistimo psu oči, i dfa samo tako, mehanički, može da se uzvadi. Nikakvi lekovi. A da! I još nam rekoše da su to neke "nove muve", od posle bombardovanja, koje uđu u oko i za čas izlegu jaja. Dobro je dok se crvi vide, kažu, jer posle izvesnog vremena crvi nestano sami od sebe- tako bar mi kislimo, u stvari, povuku se u organizam i napadaju ga i jedu iznutra. E tada je, rekoše mi, smrt neizbežna. Bar u slučaju kućnih ljubimaca. Strašno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA