NAĐITE VIBRATOR: Za ovom igricom su poludele društvene mreže (FOTO)

Ovi momci se fotografišu u naizgleda svakodnevnim životnim situacijama, samo što sa svake fotografije vreba po jedan dildo. Neke ćete lako uočiti, a za neke ćete morati dobro da se potrudite da biste ih videli

  • 0

Internet kao takav okuplja neverovatan broj individua, među kojima ima mnogo kreativnih ljudi, kao i onih sa lucidnim idejama.

Kada se takvi ljudi međusobno susretnu nastane igra kao što je ova, imena Gde je dildo? i u kojoj je jedini i apsolutni cilj da na fotografiji koja je okačena na internet pronađete skriveni, pogađate šta - dildo!

Ovi momci se fotografišu u naizgled svakodnevnim životnim situacijama, samo što sa svake fotografije vreba po jedan dildo. Neke ćete lako uočiti, a za neke ćete morati dobro da se potrudite da biste ih videli.

Korisnici Tumblr- a su već poludeli za ovom igrom, a ona se polako širi i na ostale društvene mreže. Pogledajte i vi neku od fotografija i pokušajte da otkrijete Gde je dildo?!

Ovo je Instagram profil momaka koji su izmislili igru, gde možete pogledati sve fotografije koje su do sada okačili. Uživajte!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA