KONDOM-GAĆE: Da li biste voleli da ga vidite u krevetu u ovome? (FOTO) (VIDEO)

Veća i smešnija verzija kondoma, Skrogard smanjuje kontakt kože s kožom, pa tako smanjuje rizik od infekcija poput herpesa i genitalnih bradavica koje se prenose putem kože

  • 8

Na Jutjubu se pojavila reklama za veliki kondom koji pruža veću zaštitu muškarcu jer štiti celo međunožje tokom seksualnog odnosa i tako smanji rizik od sekualno prenosivih infekcija.

Veća i smešnija verzija kondoma, Skrogard smanjuje kontakt kože s kožom, pa tako smanjuje rizik od infekcija poput herpesa i genitalnih bradavica koje se prenose putem kože.

Dizajniran je za ljude koji uživaju u seksualnim razlikama i svingerskim parovima kao i za muškarce koji imaju jak libido, prenosi Dejli mejl.

Seksualno prenosive bolesti dele se posredstvom nezaštićenog seksualnog odnosa, genitalnih izlučevina, kontakta dve kože kao i kada neko ima otvorene rane.

Standardni kondomi za muškarce napravljeni su tako da zaustave spermu da dođe u kontakt s partnerom i može da zaštiti od polno prenosivih bolesti kada se nosi pravilno. Oni mogu da zaštite kožu penisa, ali je zato čitavo međunožje nezaštićeno.

Ovaj kondom je napravljen od lateksa kao i standardni kondom ali pokriva mnogo veće područje i samim tim pruža veću zaštitu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Lola

    6. oktobar 2014 | 23:49

    Srbin jos nije cuo za kondom kamoli za spejs mutant gace hahhahaha

  • Djuki

    7. oktobar 2014 | 00:45

    Da bi izbegli bolestine pazite sa kime spavate a ne ove glupe ideje.Mozes da se obuces u ronilacko odelo i dobijes herpes poljupcem.

  • Peca

    6. oktobar 2014 | 23:39

    Bolesno, neznam kuda sve ovo vodi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA