URNEBESNO: Mladoženja zakačio kameru na flašu viskija i delio je gostima (VIDEO)

Boca žestokog pića je započela svoj "putovanje" u mladoženjinoj sobi, a onda nastavila da kruži zabavom, iz ruke u ruku gostiju koji su se zabavljali

  • 7

Jedan mladoženja iz Ajove došao je do neverovatno originalnu ideju za svoje venčanje - prikačio je GoPro kameru na flašu viskija, a onda je ona kružila ovim venčanjem i zabeležila najsmešnije snimke opijanja zvanica ovog para.

Ovaj pogled na svadbeno veselje iz ugla flaše pića, ispostavio se kao najzabavniji video posebnog dana mladog bračnog para. "Fajrbol" viski je prvo otvoren u sobi, gde su ga načeli mladoženjini prijatelji, odakle ga je šaljivdžija prosledio dalje drugim gostima.

Boca je nastavila svoje putovanje ovim zanimljivim venčanjem, a čak je stigla i u ruke čoveka koji je u jednoj ruci držao bebu, dok je drugom zgrabio žestoko piće. Ovaj kanadski viski sa ukusom cimeta predstavlja značajnog konkurenta Jegermajsteru, koji se nalazi na vrhu najprodavanijih alkoholnih pića.

Na kraju snimka prikazana je mlada koja naginje flašu i uzima gutljaj pića. Ona je svakako najzanimljivija osoba na ovom snimku koji je sigurno jedan od najoriginalnijih ikad napravljenih na nekom venčanju.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA