Hteo da raskine s devojkom, a sad mu se smeje ceo svet

Australijanac Bobo (30) je posle dva meseca zabavljanja sa devojkom rešio da ona nije za njega. U SMS poruci lepo joj je obrazložio zašto raskida i šta mu se ne dopada kod nje

  • 14

Jedan tridesetogodišnji australijanac proslavio se na Internetu zbog SMS poruke kojom je raskinuo sa svojom devojkom.

Bobo, koji živi u Sidneju, je posle samo dva meseca zabavljanja sa svojom devojkom rešio da ona nije za njega. On je u SMS poruci lepo obrazložio zašto raskida i šta mu se ne dopada kod nje.

Jedan od razloga je zato što je devojka bila neprijatna prema njegovoj mački, a i njen način izražavanja je previše "prljav" za njegov ukus. Strašno je i to što nije htela da otkrije koliko je seksualnih partnera imala pre njega, budući da je za njega "više od trojice" previše, a ni Fejsbuk statuse nije redovno menjala.

 

Devojci je SMS raskid toliko teško pao da je odmah podelila njegovu sadržinu na svom profilu, odakle se poruka munjevito proširila po Internetu, prenosi "Super žena".

Par se upoznao u pabu, a devojka se zaljubila u ovog mladića jer joj je delovao pristojno i lepo vaspitano i razlikovao se od prethodnih sa kojima se zabavljala. Ipak, priznala je da ne voli mačke i da je alergična na njihovu dlaku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • cc

    21. novembar 2014 | 00:20

    sta znam danasnje devojke nemaju pametnije posla nego da blamiraju tako likove iako je trebao direktno da joj kaze ali bio je iskren iako je poslao putem sms, meni bas i nije bilo toliko smesno znam koliko neke devojke mogu biti naporne ili opicene

  • Djina

    20. novembar 2014 | 23:17

    Prvo, ko jos raskida sa partnerom preko poruke? Drugo, valjda je na pocetku video kakva je ona, i to je trebao i da joj na lep nacin saopsti. Trece, ona nije trebala objavljivati njihov "raskid" na net, nego kao sav normalan svet, rese to u "cetiri" oka.

  • Lesa

    20. novembar 2014 | 23:50

    Malo je nezreo ali je rekao sta mu smeta na vreme,podrzavam momka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA