NEBESKO ČUDO: Isus se ukazao u polarnoj svetlosti! (FOTO) (VIDEO)

Lik koji se ukazao na nebu iznad Islanda podseća na statuu Hrista spasitelja u Rio de Žaneiru. Isus, kao i u Brazilu ima raširene ruke

  • 12

Lik Isusa Hrista pojavio se na nebu iznad Islanda tokom polarne svetlosti, a ovaj fenomen zabeležio je fotograf Džon Himarson (48).

Lik koji se ukazao na nebu podseća na statuu Hrista spasitelja u Rio de Žaneiru. Isus, kao i u Brazilu ima raširene ruke.

Foto: Profimedia/Caters News Foto: Profimedia/Caters News

Inače, polarna svetlost odnosno aurora borealis je pojava koja se javlja u blizini magnetnih zemljinih polova, a samim tim i u blizini polova rotacije, i manifestuje se u formi magličastih pramenova svetlosti u raznim bojama.

ISUS SE UKAZAO NA NEBU: Misteriozni lik se pojavio u dimu požara (VIDEO)

U periodima pojačane Sunčeve aktivnosti, može se očekivati i pojačan intenzitet polarne svetlosti. Ovaj fenomen je zbog zagađenosti gotovo nemoguće videti iz gradova, ali na uzvišenjima, gde je atmosfera čista i gde je svetlosna zagađenost mala aurora borealis stvara neverovatne prizore.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA