Vreme čitanja: oko 1 min.

PROSTITUTKE NUDE USLUGE ZA 50 EVRA NA OVOJ APLIKACIJI: Da li ste je instalirali?

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Usluge koje možete da dobijete putem ove aplikacije su dostupne svakog dana i u svakom trenutku. Nakon toga se sa odabranom ženom nađete u obližnjem hotelu kako bi obavili ugovoreno - objasnio je makro i tvorac ove ideje

  • 4

Ne znamo da li je u pitanju propust ili su nadležni jednostavno "zažmureli" na aplikaciju "WeChat" koja je iskorišćena u svrhe prostitucije pa je tako njihova mreža sada razvijena i dostupna svim korisnicima pametnih uređaja. U pitanju su seksualne usluge i spisak svih prostitutki, a njima može da se pristupi bez ikakvih sankcija i kontrola! 

Putem nje možete izabrati jednu od polugolih žena u zavodljivoj odeći koje vam nude svoje usluge. U pitanju su masaže sa "srećnim krajem" ili čak nešto više u zavisnosti od želje klijenta.

Sasvim je logično da su ovakve usluge privukle veliki broj klijenata, jer na jednostavan način mogu da pronađu ko će zadvoljiti njihove seksualne potrebe. Ovako nešto je izjavio i marko po imenu Roj koji se bavi organizacijom ovih devojka.

- Usluge koje možete da dobijete putem ove aplikacije su dostupne svakog dana i u svakom trenutku. Nakon toga se sa odabranom ženom nađete u obližnjem hotelu kako bi obavili ugovoreno - objasnio je Roj.

- U pitanju su devojke iz Malezije, Vijetnama, a cena se kreće oko 50 evra za uslugu i hotel - izjavio je makro.

Foto: The Rakyat Post Foto: The Rakyat Post

Takođe je objasnio da on ne radi ništa nelegalno, već da se za ovakve usluge jednostavno pretplatite. Njemu je izuzetno bitno da klijetni budu zadovoljni, što najčešće i jesu.

Foto: The Rakyat Post Foto: The Rakyat Post


Ovakve aktivnosti će ipak biti praćenje i pod istragom jer se smatra da krše zakon o prostituisanju.

Foto: The Rakyat Post Foto: The Rakyat Post

(Telegraf.rs / Izvor: therakyatpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • cvrcak

    6. mart 2015 | 01:02

    Hmm 50€ je puno ljudi kopaju citav dan za 25€ a ova trazi sto ce se i ona izgotiviti i to 15 min 50€.. jest vam zenama lako gotivi te se i zaradi te brdo novca al sto jest jest skupi ste sa uslugama

  • Srb

    6. mart 2015 | 11:43

    Za 5 eura je ok.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA