HTEO DA SILUJE DEVOJČICU: A onda ga je pronašao njen otac, ubio od batina i sve SNIMIO! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Pošto je saznao da mu je ćerka postala žrtva pedofila, otac ove devojčice je ušao u trag monstrumu, brutalno ga kaznio, a sve to i snimio

  • 46

Pedofil (23) iz Lisabona je mesecima slao eksplicitne fotografije i poruke devojčici preko Vatsapa. Međutim, ovog perverznjaka je sačekalo veliko iznenađenje kada je "pao" dogovor za susret.

Naime, ovaj pedofil nije znao da se sve vreme dopisivao sa devojčicin ocem, pa je ono što ga je sačekalo kada su se sastali promenilo njegov plan, i to kako!

Otac je kamerom snimao kako ga tuče i na kraju kako ga je ubio. U video-snimku objavljenom na sajtu LiveLeak, a kasnije i na YouTube-u, može se videti kako čovek krvari jako iz usta i moli za život.

Razgovor između dvojice je na portugalskom i pedofil kuka kako nikada više neće pokušati da kontaktira s devojčicom. Međutim, otac ga je uhvatio za vrat, podigao...

Otac: Hoćeš opet hteti da vidiš moju ćerku?

Pedofil: Nikada više, veruj mi, nikada

Otac: Naučićeš ti iz ovih batina lekciju

Kamera se zatim spušta i čuje se samo vrištanje, a onda se kamera i gasi. Telo osumnjičenog pedofila pronađeno je posle tri dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Mia

    9. mart 2015 | 16:57

    Ruke mu se pozlatile!! Kad bi 2-3 pedofila kod nas ovako završila, četvrti se ne bi usudio ni da pogleda neko dijete...

  • pecoo

    9. mart 2015 | 16:01

    svaka čast ocu.,al stvarno,skidam mu kapu

  • brana

    9. mart 2015 | 17:24

    Meni u trenutku bude zao i ovog monstruma ali s druge strane kad bi mi samo ne daj Boze pogledao cerku ne bih ga snimao,ne bi ga ni nasli.Ovaj tata nije bio sam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA