OSVETA KAKVU NISTE VIDELI: Muškarac u novinama objavio s kim ga je sve žena varala!

Muškarac iz Italije je suprugu optužio da ga je više puta prevarila sa kolegama sa posla, sa ličnim trenerom, advokatom, pa čak i sa muškarcem kojeg je upoznala preko interneta

  • 13

Muškarac iz Italije kojeg je njegova supruga prevarila osvetio joj se na neverovatan način. On je zakupio celu stranicu u nacionalnim novinama kako bi javno oglasio da mu je žena preljubnica i da je ostavlja.

- Nakon sedam godina želim da kažem celoj Italiji o tvojoj odvratnoj prevari - napisao je muškarac potpisan kao "Enco" svojoj supruzi "Luciji" u oglasu objavljenom u listu "Corriere della Serra".

Enco je Luciju optužio da ga je više puta prevarila sa kolegama sa posla, sa ličnim trenerom, advokatom, pa čak i sa muškarcem kojeg je upoznala preko interneta, a kojem je nadimak na četu bio "pravi-mačo".

- Naš brak je gotov. Ostavljam te - napisao je Enco pun gorčine. Otvorio je i Fejsbuk stranicu "Tuoexmarito" (tvoj bivši muž) koja je brzo prikupila 8.500 lajkova.

Foto: Facebook/Tuoexmarito Foto: Facebook/Tuoexmarito

- Hvala ljudima koji mi šalju poruke ohrabrenja, ali verujte mi, da sam mogao da biram, radije bih bio bez njih. Od srca hvala svima - poručio je Italijan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA