Ostali su u parku sami, on je spustio pantalone i onda je ona uradila nešto NEOČEKIVANO!

Jedan čovek je posle piknika rešio da nasrne na prijateljicu svoje žene i pokušao da je primora na seksualne odnose. Ona se nekako odbranila i to na neobičan način

  • 1

Florina Ionitu (53) je pronašla žena sa spuštenim pantalonama do članaka, kako se drži za svoj polni organ i vrišti od bolova u lokalnom parku.

DEČKU POKUŠALA DA ODGRIZE PENIS DOK JE SPAVAO: I to joj nije bilo dovoljno, nego mu je uradila još nešto!

Njega je ujela za penis žena s kojom je navodno pokušao da ima seks posle piknika, nakon čega je vrištao u parku.

- Bila sam na pikniku sa mužom i nekolicinom prijatelja, i onda sam otišla da ih odvezem kućama, ostavljajući muža sa jednom prijateljicom. Kada sam se vratila, videla sam ga sa pantalonama spuštenim do članaka kako mi govori: "Zovi hitnu pomoć, otpašće mi" - priča šokirana supruga.

Pošto je zahtevala da zna šta se dogodilo, saznala je da je navodno pokušao da primora njenu prijateljicu da imaju odnose. Optužen je da je spustio svoje pantalone i pokazao svoj "ponos" pre nego što mu je ugrizla penis.

Njegova žena, Marija (49) kaže da je oprostila svom mužu za navodni incident i "da je pokušavao da uradi ono što svi muškarci pokušavaju", ali da nije žurila da pozove pomoć, čak im je rekla da nije hitno.

Takođe, hitnoj pomoći nije dala precizna uputstva do mesta gde su se nalazili u parku u Kišinjevu, prestonici Moldavije.

(Telegraf.rs / Izvor:mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Vukasin

    19. mart 2015 | 15:10

    Zena koja ga je ujela je mogla lepo da ga odbije ali neka ovako je bolje, sad ce da se opameti pa nece vise da vara zenu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA