ZALJUBLJENA U DRVO: Najbolji seks sam imala sa stablom i udaću se za njega! (VIDEO)

Devojka je više puta bila razočarana svojim bivšim partnerima, pa je posle nekoliko neuspešnih veza, odlučila da ljubav potraži i na najčudnijem mestu

  • 4

Ema Mek Kejb (31) je devojka koja je javno priznala da je zaljubljena u drvo. Ona je sa Timom, kako se zove njen drvenasti izabranik, imala najbolji seks ikada, kako tvrdi.

E PA NEKA JE SA SREĆOM! Ovaj čovek je oženio - DRVO! (FOTO)

Devojka je više puta bila razočarana svojim bivšim partnerima, pa je posle nekoliko neuspešnih veza, odlučila da ljubav potraži i na najčudnijem mestu. Ona planira da se venča sa stablom topole Timom. Njena porodica ne odobrava ovu čudnu vezu, ali nju to ne brine i ne obraća pažnju na to.

Pored toga što smatra da je topola "ljubav njenog života", ona tvrdi i da je Tim najbolji ljubavnik koga je dosad imala. Seks sa njim ne može da se uporedi ni sa čim drugim, istakla je ona.

Veruje se kako je Emina bizarna privlačnost prema stablu možda rezultat stanja nazvanog dendrofilija, što doslovno znači "ljubav prema stablima". Izraz se koristi kako bi opisao parafiliju zahvaljujući kojoj ljudi osećaju seksualnu privlačnost ili ih uzbuđuju stabla. To može uključivati seksualni kontakt, obožavanje stabala kao falusnih simbola ili oboje.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: news.com.au)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • stely

    26. mart 2015 | 00:54

    Ne treba se cuditi nego pod hitno treba je smestiti u neku Zdravstvenu ustanovu da se leci ona je bolesna osoba..

  • Dejan

    26. mart 2015 | 16:50

    Nista cudno ! Slicno smo vec vidjali po ulicama Beograda do duse malo na silu! Sada samo fali da se organizuje parada ovih zaljubljenika ako ih ima jos pa neka prosetaju ulicama glavnog nam grada Beograda .

  • Majmun

    27. mart 2015 | 10:31

    Pa zar sa mojim drvetom?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA