ODUŠEVILA JE CEO SVET: Ova sova sleće ljudima na glavu, niko ne zna zašto! (VIDEO)

Stanovnici malog grada u Holandiji su presrećni što je ova ptica privukla fotografe i obožavaoce ptica koji masovno pristižu u ovaj mali grad kako bi videli neobičnu sovu i fotografisali je

  • 1
Foto: Profimedia/LOOK-foto Foto: Profimedia/LOOK-foto

Sova iz malog grada u Holandiji je postala poznata i omiljena u svetu zbog toga što ima jednu neobičnu osobinu - voli da sleti na glave ljudi bez ikakvog razloga.

SOVA NAPADA LJUDE: Pravo s neba se obruši na glavu, svi su u strahu!

Fotografi su zabeležili neverovatne trenutke kada Evropska orao sova pokušava da napravi pauzu tokom letenja i odmori malo na glavama slučajnih prolaznika u gradu Nurdeind. Ona bi sedela na jednoj lokaciji jedan minut, a onda bi planirala svoje sledeće odredište.

- Dok sam slikao sovu, ona se potrudila jednom da sleti na moju glavu. Međutim, čim sam podigao moju kameru kako bih to zabeležio, ona je ipak to uradila, ali joj je meta bio moj komšija koji je stajao pored mene - rekao je Meno Šefer (48).

Stanovnici ovog gradića misle da je sova pobegla iz kaveza u Ostervoldu i oduševljeni su njenim publicitetom. Oni su presrećni što je ova ptica privukla fotografe i obožavaoce ptica koji masovnu pristižu u ovaj mali grad kako bi videli neobično stvorenje i fotografisali.

- To je vrlo čudna pojava za posmatranje, ali ipak sam još uvek zbunjen jer ne znamo zašto sova to radi - dodao je Šefner.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: boredpanda.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • utina

    21. april 2015 | 14:22

    kod nas u somboru ima puno sovica. predivna i mocna zivotinja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA