VOLIM KAD MI PIJU KRV, BUKVALNO: Priča ove čudne devojke će vas ZALEDITI (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

- Oduvek sam se divila vampirima i svim pričama koje su kružile i bile vezane za njih. Našla sam knjigu o vampirima kod moje sestre koja me je očarala. Tada sam sebi u glavu usadila taj način razmišljanja da sam "crni labud" - rekla je Blut iz Luizijane

  • 5

Blut Katčen (28) iz Luizijane je devojka koja je bukvalno proputovala SAD kako bi zadovoljila muškarce i žene koji imaju neverovatnu potrebu za ljudskom krvlju i koji misle da će ih upravo ona održati u životu! Njen poslednji "klijent" je bio Majkl Vakmil (43) iz Hjustona koji kaže da mu je njena krv dala energiju da preživi.

AMERIČKI NOVINAR: Prvi vampir je Srbin, Rumuni vam ukrali slavu! (FOTO) (VIDEO)

- Oduvek sam se divila vampirima i svim pričama koje su kružile i bile vezane za njih. Našla sam knjigu o vampirima kod moje sestre koja me je očarala. Tada sam sebi u glavu usadila taj način razmišljanja da sam "crni labud" - rekla je Blut.

Inače, ona sebe opisuje kao "crnog labuda" što automatski ukazuje na osobu koja dobrovoljno daje drugima da joj piju krv.

Majkl i ona su se upoznali prošle godine i stvorili jaku emotivnu vezu bez koje ne bi bilo moguće da ga zadovolji krvlju.

Foto: Profimedia/Barcroft Media Foto: Profimedia/Barcroft Media

- Morate da imate intiman odnos sa osobom kojoj ćete dozvoliti da vam pije krv. Takođe, neophodno je da vas ta osoba privlači - rekla je Blut.

Ona je naglasila da je tokom ovog "procesa" sve na zavidnom higijenskom nivou i da se svi prvo sterilišu. Ona se već 13 godina bavi ovim zadovoljavanjem i nijednom joj se nije desilo da je obolela od neke infekcije ili bolesti.

Foto: Profimedia/Barcroft Media Foto: Profimedia/Barcroft Media

Posebno je naglasila da ne treba preterivati u količini jer se osoba koja pije krv može razboleti.

(Telegraf.rs / Izvor: mirorr.co.uk)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • EvoneznambogUmi...

    23. jul 2015 | 14:15

    Ma, koji vampiri? Devojka je u sekti, a ovo sve podseca na deo satanistickih rituala, ali bez ubistva I samoubistva... Bolest...

  • Dava

    25. jul 2015 | 08:51

    Sekta kakvi vampiri.bolesno da bolesnije ne moze biti.

  • MM

    14. avgust 2016 | 21:10

    KAKVI VAMPIRI TO JE SVE LUDAK DO LUDAKA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA