NOVA SULUDA TEORIJA ZAVERE: Mesec je hologram, ceo solarni sistem je lažan! (VIDEO)

Korisnik Jutjuba pod nadimkom Crrow777 je na ovu ideju došao kada je snimio nešto što je nazvao "lunarni talas"

  • 7

Teorije zavere na internetu niču kao pečurke, pa je tako ovoga puta svetsku pažnju privukao jedan korisnik Jutjuba koji je objavio niz snimaka na kojima ukazuje kako je Mesec zapravo iluzija koju je stvorio čovek.

NASA OBJAVILA FENOMENALNU FOTKU: Međunarodna svemirska stanica snimljena ispred Sunca!

Korisnik Jutjuba pod nadimkom Crrow777 je na ovu ideju došao kada je snimio nešto što je nazvao "lunarni talas". Upravo ta pojava po njegovom mišljenju dokazuje da je Mesec hologram.

- Već dugo istražujem ovaj slučaj, snimam i posmatram Mesec i sada konačno mogu da dokažem ono u šta i mnogi drugi veruju, a to je da je Mesec hologram. Objavio sam to pri potpunoj svesti o posledicama, ali sam morao to da učinim jer sva bića na planeti imaju pravo na istinu - istakao je Crrow777.

Mnogi su istakli da je u pitanju greška u kameri sa kojom je zabeležio ovu pojavu, ali ovaj teoretičar ističe da je to nemoguće, jer se talas pojavljuje samo duž površine Meseca, ali ne i na ostatku snimka. Postoje i oni koji su smatrali da je efekat nastao zbog atmoferskog pritiska ili motora aviona, ali Crrow777 ostaje dosledan svojoj teoriji, jer su ga nakon objave kontaktirala tri pojedinca koja su rekla da znaju da je Mesec hologram.

Međutim, Crrow777 nije prestao sa šokantnim tvrdnjama, pa je otkrio istraživanje ruskih naučnika koji su spekulisali da je Mesec zapravo ogromna veštačka svemirska stanica, kao i da je čitav solarni sistem lažan.

- Mislim da to nije samo kamen u svemiru, već da tu ima nešto više. Sada mi je jasno da živimo u veštačkom sistemu. Ukoliko pogledate mape Meseca, one se nikada ne poklapaju. Živimo u iluziji, u nekoj vrsti kontrolnog sistema. Znam istinu o Mesecu već nešto više od godinu dana. Za to vreme sam to potvrdio nebrojeno puta. Kada sam video rusko istraživanje, to je samo potvrdilo sve ono što znam - dodao je Crrow777.

Pogledajte video:

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu

(Telegraf.rs / Izvor: webtribune.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Paterson(ova)

    28. septembar 2015 | 17:39

    Trumanov sou?

  • isko

    29. septembar 2015 | 17:25

    Ne znam za ovo, ali ja imam čudno iskustvo. Pre par godina sam izašao iz kuće prijatelja koji me je pratio. Obojica smo bili iznenađeni prizorom. Veče je bilo potpuno oblačno, međutim oko meseca u pravilnom krugu gledajući sa naše tačke gledišta sve je bilo vedro . Kao da mesec ima veze sa oblacima na zemlji i nama dvojicom koji posmatramo prizor. To ne mogu da objasnim, jer po celom nebu su bili gusti oblaci, a veče je bilo tamno. Mesec je bio pun.

  • milorad

    1. oktobar 2017 | 14:56

    Da i ja sam misljenja da je mesec hologram ali ga nije postavio covek vec ONAJ koji je stvorio Svet cije ime nisam dostojan da pomenem.Bog je stvorio svet onakav kakav jeste ,a ne suluda teorija evolucijei jos nesto licno smatram da je Zemlja ravna i da juzni pol ne postoji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA