ZA DOBRO JUTRO: Ovaj mačak će postati filmska ZVEZDA, pogledajte zašto! (VIDEO)

Dekster se ukočio sa onim specifičnim udaljenim pogledom koji često viđamo u filmovima (kada neko umre) i ležao je tako nekoliko minuta

  • 1

Dobro jutro! Svi smo čuli za specijalno dresirane životinje koje učestvuju u filmskim ostvarenjima, pogotovo holivudskim. Ali ova mačka je prirodni talenat!

BUDUĆA ŠAMPIONKA: Beba od 16 meseci može da prepliva bazen u jednom dahu! (VIDEO)

Na snimku vidimo Dekstera kako se "izmotava", odnosno glumi sopstvenu dramatičnu smrt.

Dekster se ukočio sa onim specifičnim udaljenim pogledom koji često viđamo u filmovima (kada neko umre) i ležao je tako nekoliko minuta.

Posle toga su počele da ga peku oči, što je sasvim razumljivo jer je ležao nepomično toliko dugo i pritom bio neverovatno ubedljiv!

Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način. Vikendom vas budimo u 8.00! 

Pogledajte i vi i uverite se sami:

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • ferrari909

    7. oktobar 2015 | 15:06

    Ma kakav glumac maci se samo spava a posto je apsulutno sigurna u stanu kod gazde zato je i razvila ovu svoju opustenu pozu na ledjima.Ko se i malo razume u macke shvatice o cemu je rec.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA