Martin M. (24) mazao fekalijama i prskao urinom devojke na stanicama javnog prevoza!

- Ova informacija je dobijena u anonimnom pozivu 23. novembra, pa je još uvek proveravamo. Kako se navodi, muškarac se nalazio na Trgu svetog Franje u četvrti Karlova Ves - rekla je Tatjana Kurucova iz policije u Bratislavi

  • 1

U Slovačkoj je podignuta optužnica protiv muškarca Martina M. (24) koji je šetao Bratislavom i mazao devojke fekalijama i prskao ih urinom.

Prevario ju je muž, a onda mu je ona poslala nešto što će mu SMRDETI ČITAVOG ŽIVOTA!

- Ova informacija je dobijena u anonimnom pozivu 23. novembra, pa je još uvek proveravamo. Kako se navodi, muškarac se nalazio na Trgu svetog Franje u četvrti Karlova Ves - rekla je Tatjana Kurucova iz policije u Bratislavi.

Policija je osumnjičenog muškarca, koji je bio ceo prekriven izmetom, zatržala u pritvoru, a na razgovor je pozvala tri žrtve, koje su došle na prepoznavanje. Na kraju je muškarac sam priznao da se zove "fekalni fantom" i da je sve to sam uradio.

Kako se navodi, fantom je svoje žrtve mazao izmetom i urinirao po njima u kasnim noćnim satima na stanicama javnog prevoza. Za par meseci, izveo je šest napada i predmet je dalje policijske istrage.

(Telegraf.rs / Izvor: index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA