Odložili su im let, a onda su ih smestili u sobu koja ne postoji ni u najluđim SEKS FANTAZIJAMA (FOTO)

Devojkama je bilo rečeno da će dobiti smeštaj kao i ostali putnici, međutim, to se nije dogodilo. One su završile u hotelu koji je predviđen za "specijalne prilike"

  • 0

Kineska avio-kompanija je usled odlaganja leta za Džeđang, morala svim putnicima koji su bili na tom letu da obezbedi adekvatan hotelski smeštaj. Međutim, dve putnice su dobile sobu kakvu nikada nisu mogle da zamisle. Eventualno su mogle da vide na filmu "50 nijansi siva".

SEKS-IGRAČKA KOJA ĆE PROMENITI SVET: Pomoću ovog ČUDA imaćete SEKS NA DALJINU - ali stvarno! (VIDEO)

Kada su zakoračile u hotel videle su da nešto "nije u najboljem redu". Zatim su ih dopratili do sobe, gde je njihovo iznenađenje bilo još veće. Naime, soba je bila prepuna seks-igračka!

Devojkama je bilo rečeno da će dobiti smeštaj kao i ostali putnici, međutim, to se nije dogodilo. One su završile u hotelu koji je predviđen za obožavaoce seksualnih fantazija i žestokih igrica u krevetu. Ali, one to nisu bile.

Njih dve su se zbog ovakve usluge žalile avio-kompaniji, a iz Hejnan Erlajnsa su rekli da je zbog oluje mnogo letova odloženo, te da su skoro svi hotelski kapaciteti bili popunjeni.

(Telegraf.rs / Izvor: mirrror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA