SABLASNO OTKRIĆE NA GOOGLE MAPSU: Zumirajte fotku i slediće vam se krv u žilama (FOTO)

Na jednoj fotografiji jezera Harijet na servisu Google Earth video se čitav putnički avion na njegovom dnu, a iako je misterija rešena, teoretičari zavera još uvek nisu uvereni da je to prava istina

  • 4

Nakon što su korisnici Google Eartha pronašli fotografiju jezera Harijet u Americi na čijem dnu se video avion, odmah su krenule brojne teorije zavere. Međutim, istina je ipak isplivala na videlo.

MISTERIJA STARA 200 GODINA: Na ovom ostrvu je zakopano blago, ali niko ne može da ga nađe!

Na fotografijama se video veliki putnički avion sa dva motora, a koji je na opšte iznenađenje u jednom komadu.

Tehničari iz Google-a su analizirali fotografije nakon brojnih prijava građana i utvrdili da je u pitanju "tehnički kvar", zapravo putnički avion je uleteo u kadar kada su sateliti snimali teren.

Printksin: Youtube/GeoBeats News Printksin: Youtube/GeoBeats News

- Ukratko, svaki satelitski snimak koji vidite na našim mapama je zapravo kompilacija nekoliko snimaka. Objekti koji se brzo pomeraju, kao što su avioni, često upadnu u jednu od fotografija, a koje se potom iskoriste za prikaz određene oblasti. Kada se to dogodi obrisi tih objekata mogu da se vide na objavljenim mapama - rekla je Suzan Kadreča, potparol "Google maps"-a.

Printksin: Youtube/Francis Sothy Printksin: Youtube/Francis Sothy

Međutim, ovo objašnjenje nije razuverilo pristalice teorija zavere, koji veruju da se ispod jezera nalazi veliki aerodrom koji će u slučaju rata biti otkriven i aktiviran.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA