PROROČANSTVO AMERIČKOG MASONA: Treći rat će se voditi protiv islamskih ratnih vođa!

On se dotakao i hrišćanstva. Davno je objasnio da će ova religija biti uništena i da će biti uspostavljena nova svetska vlada

  • 18

Albert Pajk je bio američki pisac, advokat, mason i oficir u Američkom građanskom ratu, ali je pored toga, izgleda, imao i moć da predvidi neke stvari. On je napisao jedno pismo u 20. veku u kojem je "video" da će Prvi svetski rat okončati vladavinu careva u Rusiji, a da će ta država postati "tvrđava komunizma".

 

STRAVIČNA PREDVIĐANJA GADAFIJEVOG SINA VEĆ SU SE OSTVARILA: Izrekao ih je pre samo 5 godina

 

Takođe, predvideo je i da će Drugi svetski rat uništiti nacizam i komunizam će  preuzeti "slabije zemlje". Što se tiče Izraela, rekao je da će se "duboko usaditi" u Palestini.

 

Prema Albertu, treća, konačna bitka će se voditi protiv islamskih ratnih vođa, a taj sukob će sve iscrpeti "duhovno, ekonomski, fizički i moralno".

 

On se dotakao i hrišćanstva. Davno je objasnio da će ova religija biti uništena i da će biti uspostavljena nova svetska vlada.

 

Neki su skeptici pismo proglasili prevarom, uz tvrdnje kako nema dokaza da je autentično. Drugi pak, tvrde kako je ovo pismo bilo izloženo u Britanskoj muzejskoj biblioteci te da je uklonjeno 70-ih godina prošlog veka od kada mu se gubi svaki trag.

 

(Telegraf.rs / Izvor: dnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Teoretičar

    12. mart 2016 | 12:59

    Pa naravno da je to prorekao mason, kad oni kroje istoriju...

  • Velislav

    12. mart 2016 | 14:31

    Ništa on nije predvideo...on je jedan od tvoraca anglosaksonskog ili tzv. Novog svetskog poretka i jedna od najvećih svetskih hulja. Sve što je rekao i napisao je masonski plan, koji se, svedoci smo toga, polako, ali sigurno sprovodi.

  • Ja

    12. mart 2016 | 16:41

    Sam Pajk je bio veoma pametan,ali i veoma zao covek.Kao mason najviseg,33stepena,obozavao jedirektno necastivog-djavola,Sotonu,kako god ga zvali..Ovi nizi masoni,oni ak znaju biti i dobri ljudi,kojo misle da sve sto rade,i novac koji daju je"za opste dobro",i za boljitak sveta.Zavedeni.Samo ovi"gore"znaju za koga,i u cije ie rade-to sto rade(Rokfelerovi,Rotsildi..razni kao njihovi protivnici,jezuiti,Opus Dei..a zapravo svi su zajedno).Cak su ti masoni,uzeli od Vizantije,Rusa i nas,dvoglavog orla kao simbol..A Staljin(predhodno Lenjin),Musolini,Hitler,sve su masonski"produkti"-za samanjenje broja ljudi na svetu..Hohstapleri belosvetski..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA