≫ 

Uživela se u svoju omiljenu pesmu, pa joj je ćerka promenila radio-stanicu. Bilo je strašno gledati kakav je HAOS nastao (VIDEO)

Celu situaciju je snimila Dženi, koja se nalazila na suvozačevom mestu, a u opisu videa je napisala "Gospode, moja majka je psiho"

  • 4

Denis Meklaki (45) iz Škotske se tokom vožnje uživela u pevanje svoje omiljene numere, a onda joj je u jednom trenutku ćerka promenila stanicu. Majka je bukvalno poludela, a devojčica je nažalost kasno shvatila da to nikako nije trebao da uradi!

'VATALI JE 30 SEKUNDI ZA INTIMNE DELOVE: Zgodna brineta napravila haos u centru Londona (VIDEO)

Žena je krenula da vrišti i dere se na svoju ćerku Dženi (19) da bi je na kraju i opsovala.

- Odje*i Dženi. To je moj radio- izdrala se majka na ćerku.

Celu situaciju je snimila Dženi, koja se nalazila na suvozačevom mestu, a u opisu videa je napisala "Gospode, moja majka je psiho".

Mnogi korisnici društvenih mreža su ovu situaciju opisali kao strašnu, a kažu i da je i njih Denis uplašila kada je vrisnula.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Tanja

    24. jun 2016 | 23:07

    Ćerka ima 19 godina, a ne 9. Stoga, mama može da vrišti kao Dženis Džoplin, pa malo i ćerka da se nauči tome da i mama nešto želi i na to ima pravo. Šta bi bilo da je ona promenila stanicu ćerki? Niko nije mašina. Mi više ne živimo životom patrijarhalnih porodica u kojima je žena kao žvaka-razvlači se na sve strane, kako kome odgovara i na kraju joj se prigovara za zapostavljanje sebe same. Nije nego....

  • ERA 031

    24. jun 2016 | 20:03

    Na "Farmu", pod hitno!

  • Litar

    24. jun 2016 | 17:17

    Terapija...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA