≫ 

ZBOG OVE FOTKE ĆE OBOJE U ZATVOR: Oni nikako ne smeju da se ljube, a čak imaju i SEKS (FOTO)

- Ako nam ovde ne daju da budemo zajedno, otići ćemo negde gde možemo - kažu majka i sin i zaklinju se na večnu ljubav

  • 38

Monika Mers (36) i njen sin Kejleb Peterson (19) iz Klovisa u Novom Meksiku, SAD, nisu imali kontakt do prošle godine jer ga je dala na usvajanje kad se rodio. Konektovali su se preko Fejsbuka, i zaljubili. Preti im zatvorska kazna od 18 meseci zbog incesta.

Majka i sin su odlučili da objave svoju vezu i kažu da ih ništa neće rastaviti. Oni su odlučili da svoju vezu objave kako bi podigli svest o Genetskoj Seksualnoj Privlačnosti (GSA).

GSA je seksualna privlačnost između bliskih rođaka.

- On je ljubav mog života, i ne želim da ga izgubim. Moja druga deca ga vole, cela moja porodica ga voli. Ništa ne može da stane između nas, ni sud, ni zatvor, ništa. A kada izađemo iz zatvora otići ćemo u drugu državu koja dozvoljava incest - rekla je Monika, koja je svog sina rodila kada je imala 16 godina i dala na usvajanje. Osim njega ima još devetoro dece.

Incest je zabranjen u svih 50 saveznih američkih država.

SEKS SA MOJIM SINOM JE FANTASTIČAN: Oni žele da se venčaju i da imaju dete, a sada su nestali i preti im kazna!

Monika je rekla da bi se odrekla i prava da viđa svoju ostalu decu, samo da bude sa Kejlebom.

Par se prvi put video za Božić prošle godine, kada je došla da ga pokupi od usvojenog oca. Brzo su se razvila romantična osećanja, a veza je postala seksualna nekoliko nedelja kasnije.

- Bila je to ljubav na prvi pogled. Naravno, u početku je bila majčinska ljubav. Kasnije je došao da živi sa mnom. Kao da sam upoznala nekog novog u svom životu i jednostavno sam se zaljubila. Prvo sam mu rekla: " Izvini, ne znam kako ćeš da reaguješ na ovo. Ti si mi sin i ja sam ti majka, ali zaljubila sam se u tebe". On je rekao da se oseća isto, ali da nije znao kako da mi kaže.

Otišli su da prošetaju i da razmotre situaciju, i rekli da žele da se zabavljaju.

Monika kaže da je Kejleb najbolja stvar koja joj se desila u poslednjih 19 godina i da želi da provede ostatak života sa njim. Na početku veze su živeli zajedno u kamp prikolici sa Monikino dvoje dece, od kojih je najmlađi sin počeo Kejleba da oslovljava sa "tata".

Krili su svoju vezu od sveta, ali je ona izašla na videlo u februaru ove godine, kada je policija posetila porodicu zbog incidenta sa komšijama. Oboje su uhapšeni zbog incesta, što je prestup četvrtog stepena. U aprilu su se zajedno pojavili na sudu, i ponovo zadržani u pritvoru zbog prekršaja naredbe da ne smeju da imaju nikakvu komunikaciju. Pušteni su uz kauciju od 5.000 dolara, i suđenje im je zakazano za septembar.

Kejleb kaže da kako je odrastao sa usvojenim roditeljima, Moniku nikada nije video kao majku. Počeo je da gaji osećanja prema njoj svega nedelju dana nakon što su se upoznali.

- Nikada nisam pomislio da sam lud jer imam ova osećanja, jer je nikada nisam video kao moju majku. Više je kao da sam otišao u klub i upoznao nasumičnu osobu. Nije bilo pogrešno, nego normalno- priča, i priseća se da je on taj koji je napravio "prvi korak".

-Sedeli smo, pričali i šalili se, i pogledao sam je, pogledala je i ona mene, i poljubio sam je. Bio je to pravi poljubac, sa dubokim osećanjima, i iskrom koja je ostala među nama do danas.

Dodaje da nije znao da će nastati toliki problemi, jer su oboje odrasli ljudi koji su svojevoljno ušli u vezu. Monika kaže da se nije osećala čudno niti grešno ni kada su započeli seksualne odnose, ali da se to verovatno ne bi desilo da je ona odgajala svog sina.

Stanovnici Klovisa ne odobravaju njihovu vezu. Oboje dobijaju pretnje smrću. Monika kaže da ima velikih problema i da ode do prodavnice. Najvažnije joj je što su njena ostala deca rekla da će je podržati.

Foto: Monika Majers Foto: Monika Majers

Pošto im je sud zabranio da se viđaju, Kejleb svoju ljubav pokazuje tako što Moniki ostavlja ružu na klupi u parku gde su prvi put priznali svoja osećanja.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA