Atraktivna devojka je glumila da je pijana i da se izgubila, a ono što su joj prolaznici radili je SRAMOTA (VIDEO)

- Pijem od jutros, izgubila sam se - pričala je devojka i smejala se, dok su prolaznici nameravali da takvu situaciju iskoriste

  • 1

Jedna španska glumica je učestvovala u socijalnom eksperimentu čiji je cilj bio da pokaže kako alkohol može da utiče na život jedne žene, koje su opasnosti i rizici u kontaktu sa drugim ljudima ukoliko je devojka u takvom stanju.

Evo koliko muškarcu treba vremena da vas pogleda pravo u grudi! (VIDEO)

Rezultat ogleda jesu upravo reakcije muškaraca koji su radili sve ono čega su se autori snimka i pribojavali kad su počeli sa istraživanjem.

Na snimku je prikazano kako se glumica pretvara da se izgubila jer je u alkoholisanom stanju i u razgovoru sa slučajnim prolaznicima pokušava da sazna kuda treba da ide i gde su joj prijateljice.

Ono što je poražavajuće jeste da su mnogi muškarci pokušali da joj "pomognu" tako što su joj nudili još pića, izlazak u susedni lokal, odlazak u hotel.

Neki od njih su joj čak i prišli i fizički i seksualno je napali, što je zahtevalo reakciju jednog od člana tima kako bi se prekinuo rizičan ogled.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA