Šef traži da ga radnice svako jutro poljube u usta, a ako odbiju, DOBIJU OTKAZ! (VIDEO)

Da li i muškarci moraju da ljube šefa za dobro jutro nigde nije navedeno, kao ni to da li partneri zaposlenih žena znaju za skandalozni običaj

  • 8

Šef jedne firme u Pekingu, kojem tamošnji mediji nisu naveli identitet, prisiljava svoje radnice da se svakog jutra poređaju u vrstu i da ga poljube u usta

Bila je GEJMERKA, a sad je SEKSI CICA koja se skida pred kamerama i zarađuje 200.000 evra! (VIDEO)

Skandalozni "kolegijum" počinje tačno u devet i traje pola sata, a da sve ovo nije mit, zabeleženo je i na snimku koji od petka kruži društvenim mrežama. Dotični šef je odbacio optužbe da je perverznjak i rekao da je to "sjajan način da se prekine emotivna udaljenost među zaposlenima". 

NAJVEĆI TURSKI GRAD DUHOVA: Imao je dvadeset hiljada stanovnika, a sad je svuda pustoš (VIDEO)

Otkada je uveo ovu praksu šef firme za prodaju opreme za izradu piva tvrdi da ima odličan odnos sa radnicama i da ga obasipaju porukama i lične i poslovne prirode. Od kada je uveo ovu "tradiciju" samo su dve žene odbile da ga poljube u usta i ubrzo su prestale da rade u firmi.

Da li i muškarci moraju da ljube šefa za dobro jutro nigde nije navedeno, kao ni to da li partneri zaposlenih žena znaju za skandalozni običaj.

Pogledajte video: 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Donatela

    12. oktobar 2016 | 12:47

    To je za početak radnog vremena -a posle?

  • Bosna

    12. oktobar 2016 | 12:46

    To je Monstrum, sta ako je zarazen Sidom, trebaju i radnici popit bolest. Papak

  • pera

    12. oktobar 2016 | 13:22

    A kukali ste kako nije valjalo kod Joze u samoupfravljanju.E tako je u kapitalizmu,a kako je ovde kod nas,dosada je vidjeno kako klece a dali ce jos nesto da procuri videce se.Posto sam roditelj dvoje dece zaomi je sta se dogadja,pa zasto drzava ne stit svoj narod od ovakvih poslodavaca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA