UČITELJICA UHVAĆENA U JEFTINOM HOTELU SA SVOJIM UČENIKOM: Tri sata su "gužvali posteljinu" (FOTO)

Slika koju je napravio jedan učenik pojavila se na društvenim mrežama i pokazuje dečaka koji drži flašu šampanjca na vratima hotelske sobe, dok plavuša spava na krevetu

  • 1

Učiteljica iz Edimburga, uhvaćena je u hotelu, gde je provela tri sata u krevetu sa svojim učenikom posle mature. Ona međutim tvrdi da je u ovom slučaju bila žrtva.

NEZASITOJ UČITELJICI EMI SE VIBRATOR ZAGLAVIO I NESTAO: Vadili su ga viljuškom, a on nije prestajao da radi (FOTO)

Izabel Grejam (28), posvećena hrišćanka, neće pokušati da dokaže svoju nevinost na sudu, jer se ne seća šta se te noći desilo.

Slika koju je napravio jedan učenik pojavila se na društvenim mrežama i pokazuje dečaka koji drži flašu šampanjca na vratima hotelske sobe, dok plavuša spava na krevetu.

Generalno nastavničko veće Škotske izreklo je Grejamovoj zabranu da se bavi učiteljskim poslom. Ona je potom promenila ime u Šona Vilki, sada je verena i uskoro će se udati. Njen muž je u potpunosti podržava u svemu.

SEKSI UČITELJICA NAMERNO IZVUKLA BRADAVICU IZ MAJICE: Roditelji pobesneli što je tako došla na čas (FOTO)

Par se preselio u Alderšot u Hemširu, i počeli su da rade za jednu hrišćansku dobrotvornu ustanovu.

Policija je započela istragu nakon što su slike ugledale svetlost dana, ali slučaj nikada nije dospeo na sud zbog nedostatka dokaza.

Fotografije možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA