ONA JE BILA NAJPERVERZNIJA DAMA U ISTORIJI: "Sestra" Markiza de Sada!

Katarina je sebi napravila lažni penis - "velik kao pola ruke... sa crvenom kožom i vrhom sačinjenim od pamuka, a unutra je bio drveni štap"

  • 0

Jedna od najozloglašenijih i najperverznijih žena u istoriji Katarina Helcdorfer dugo se predstavljala kao muškarac i imala je reputaciju bitange koja spopada žene po karnevalima. Mnogima je, uprkos njenom opredeljenju, bila potpuno simpatičan lik i kažu da nije zaslužila sudbinu kakvu je doživela, piše hrj.livejournal.com.

NIKO NIJE BIO VIŠE SEKSUALNO POREMEĆEN OD NJEGA: Bio je književnik, a noću SODOMISTA

Ona se, naime u drugoj polovini 15. veka kao "neženja" doselila u nemački grad Špajer. Stigla je u grad sa ženskom pratnjom koju je predstavila kao sestru, a u stvari je žena bila njena ljubavnica.

Ništa to nije bilo toliko neobično dok se 1477. godine nije otkrilo da je taj perverznjak zapravo žena - Katarina Helcdorfer!

Vlasti su na nju počele da obraćaju pažnju zbog njenih agresivnih seksualnih avantura i zbog toga što je nudila noću ženama novac za seks i seksualno ih zlostavljala. Katarinina verna pratilja je tvrdila da je ona imala u sebi nevinu crtu i da je sa njom u vezi od dve godine vodila ljubav, dok je jedna od žrtvi tvrdila da ju je Katarina grlila i ljubila kao pravi muškarac.

Prema sudskim spisima, sebe je u vezi sa ženama opisivala kao "ženu-muža".

Neke od njih tvrde da je Katarina za stimulaciju koristila nekad jedan, nekad dva prsta, a na kraju i komad drveta koji je držala među nogama.

Katarina je sebi napravila lažni penis - "velik kao pola ruke... sa crvenom kožom i vrhom sačinjenim od pamuka, a unutra je bio drveni štap".

Žene su kasnije na suđenju tvrdile da nisu znale da se radi o lažnom penisu, piše Helmut Muf iz Univerziteta u Mičigenu.

Njene ljubavnice su toliko bile ubeđene da je reč o muškarcu da je čak Katarinina "veza na jednu noć" Elsa Muter rekla da je penis nekako "prozvodio veliku količinu semena".

Helcdorferova je završila tako što je za kaznu udavljena u Rajni.

Sud je odlučio da samo protera njene ljubavnice jer je smatrao da su prevarene.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA