≫ 

Pojavile se nacističke čizme i prodaju se na internetu: Imaju "svastike" na đonu, trag koji ostavljaju dublji je nego što mislite (FOTO)

- Ovo je čista slučajnost - poručuju proizvođači

  • 5
Foto: Reddit/ FRSHFSHFCKR Foto: Reddit/ FRSHFSHFCKR

Jedan proizvođač obuće objavio je da će morati da povuče celu kolekciju čizama i dubokih cipela, jer je dno đona, tačnije otisak koji đon ostavlja na patosu - ukrašen svastikama.

Umrla novinarka koja je objavila NAJGORU VEST VEKA (VIDEO)

Ovaj slučaj izašao je u javnost nakon što je jedna mušterija dobila čizme koje je kupila preko interneta, nakon čega je objavila na društvenoj mreži fotografiju otiska đona na asfaltu, gde se mogu videti male svastike raspoređene po celom đonu.

Ove čizme i dalje se u prodaji mogu naći na sajtu "Amazon" za 40 dolara (38 evra) a kalifornijski proizvođač "Polar foks but" napominje da nisu znali da dno đona, koji sam po sebi ne izgleda kao da po sebi ima nacističke znakove, kada se preslika na podlogu može da poprimi zlokobni oblik.

Foto: Polar Fox/Amazon Foto: Polar Fox/Amazon

- Iz ovog ugla nisam mogao da vidim čizme kada sam ih naručivao - pisalo je ispod fotografije koja je ubrzo pogledana više od dva miliona puta.

Kompanija koja distribuira ove čizme objasnila je da nikom nije bila namera da ikoga uvredi, te da je otisak čizama "nenameran previd".

Komercijalni menadžer, Antoni Ngijen, rekao je za Dejli mejl da su propust uočili tek kada je fotografija postala viralna, te da razmišljaju da povuku celu liniju obuće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Тутор

    11. januar 2017 | 16:51

    На страну неукус, тек сад видех како нас у Србији трговци пљачкају.

  • nibrS

    12. januar 2017 | 15:54

    Ovo je za hrvatsko tržište,tako da je sve u redu...

  • Čika Velja

    12. januar 2017 | 10:10

    Obuca za put u Evropu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA