Snimljen super svemirski brod: NASA momentalno "korigovala" prenos uživo, svi misle da krije vanzemaljce (VIDEO)

Da li je svemisrki brod ili samo obljesak svetlosti?

  • 15

Misteriozni svetli objekat, uhvaćen na NASA snimku sa Međunarodne svemirske stanice (ISS), uzbudio je teoretičare zavere koji kažu da je snimak izmenjen kako bi se sakrio "super svemirski brod", koji je tuda slučajno prolazio.

NASA prekinula uživo emitovanje iz svemira kada se pojavilo šest NLO-a?! (VIDEO)

U videu uzetog sa ISS platforme, može se primetiti objekat oblika cigarete koji lebdi iznad Zemlje, sa dva vidljiva objekta ispod njega, upozoravaju teoretičari.

Delovi snimka uživo zasebno je na Jutjub postavio korisnik "Streetcap1", koji je ispod snimka napisao: "Mislim da sam video nešto. Morao sam da budem brz. Isti ovaj snimak bi kasnije trebao da bude dostupan ceo, za one koji žele potvrdu. Na kraju je snimak malo zatamnjen i moja pretpostavka je da je NASA korigovala svetlosnu osetljivost kako bi nešto prikrila".

Snimak je već pregledan 140.000 puta i mnoge komentatore je naveo na slično mišljenje.

Međutim, NLO razotkrivači (UFO hoax busters) u svom blogu se ne slažu sa teoretičarima zavere već napominju da snimak jeste pravi, da je nemontiran, ali da u pitanju nije NLO već - odsjaj svestlosti.

Kao primer, blogeri koji razotkrivaju NLO navode i sličan primer obljeska u drugom ISS videu, prenosi RT.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • NIGHTRAIN

    8. mart 2017 | 00:53

    Jos jedna laz.ispiranje mozga ljudima.uvek neki nejasni snimci a 2017 godina.ljudi probudite se zemlja nije globus.NASA laze.pogledajte dokaze

  • Keciga

    7. mart 2017 | 23:21

    Oni zive oni postoje oni su medju nama i prave sra a ljudska raso vreme je za ustanak svi mobilne ka nebu i snimajte

  • dominique pinon

    7. mart 2017 | 22:52

    Možda je rupa na hangaru u kojem snimaju, kriju kriju kriju gospoda iz nase plan za depopulaciju stanovništva u svemiru su samo rusi I niko drugi u ruskoj svemirskoj stanici ima svega I nije CGI ikone na zidovima to sam zapazio na live stream nedavno za razliku od nasa iss stanice ruska stanica je super naprednija I opremljena visokom tehnologijom kamere su bez objektiva riblje oko tako da nije sve okruglo predmeti su kako bog zapoveda normalni planeta je okrugla mesec sunce I zvezde kad se zumira sa kamerom .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA