Kad mamini sinovi i tatine ćerke ne znaju šta će s parama: Ljudi, treba mi pomoć, koja kola da kupim? Toliko toga želim, ali tata će mi kupiti samo jedan

Korisnici Redita podelili su iskustva sa razmaženim, bogatim drugovima, cimerima i poznanicima

  • 2

Korisnici Redita odlučili su da podele svoja iskustva sa onim što su nazvali "sindrom bogatog deteta". To su, prema njihovoj proceni, slučajevi kada su se sretali sa maminim sinovima i tatinim ćerkama koji ne znaju šta će s parama, pa se razbacuju okolo. 

IMAJU SEKS NA BRDU PARA, a onda goli sednu u svoj savršen auto i divljaju po gradu (FOTO)

- Jedna devojka na mom času fizike u srednjoj školi ponudila je svoj potpuno novi ajfon da bude uništen u eksperimentu jer će joj tata odmah kupiti drugi. Imala ga je otprilike nedelju dana.

Sombodyprobably

- Ljudi, treba mi pomoć, koja kola da kupim? Toliko toga želim, ali tata će mi kupiti samo jedan. Ovo je objava sa Fejsbuka.

Valtran101

- Klinac iz mog odeljenja bio je veoma bogat. Roditelji su mu kupili "lendrover", kada je imao 16 godina i zabio se njime u školski autobus. Kupili su mu drugi "lendrover", koji je izgubio na uličnim trkama. I pogodite šta? Onda su mu kupili "mercedes".

NordyNed

- Jedan momak imao je običaj da stoji u klubu i da cepa novčanice od 10 evra, vičući pri tom: "Ovo za mene nije ništa!". Dobro, a da samo častiš pivo umesto što nerviraš sve oko sebe?

owbro

- Moj rođak je prošle godine završio srednju školu. Njegovi roditelji su agenti za prodaju nekretnina i posao im super ide, što znači da godišnje zarade oboje bar po milion dolara. Moj rođak je otišao na koledž i uhvaćen je pijan u javnosti pa se i opirao hapšenju, sve tokom prvog semestra. Izbace ga iz škole, počeo je da traži novac roditeljima. Otac mu je upravo kupio novi "rendžrover" kao nagradu "jer uči na svojim greškama i što je ostao pozitivan kad se zakon nameračio na njega"!

NC_DE336

- Moj stari cimer se upisao na državni koledž. Nikada, ni jednom nije otišao na predavanja. Pao očigledno. Mama mu se naljutila i on joj je telefonom objasnio da je razlog zbog kog je pao taj što mu auto nije bio dovoljno dobar (ford iz 2012. godine) i da mu treba novi. Pa mu je kupila nov auto, iz 2016. godine. Nastavio je sa predavanjima sledećeg semestra. I dalje ne ide na njih.

Throwawayiro

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Izvor: thechive.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA