≫ 

Kakvo kraljevsko, ovo je VENČANJE VEKA: Harliji, flota "lamborginija" i bubnjari blokirali grad. Policajci sve gledali u čudu (FOTO) (VIDEO)

Na snimcima se vide desetine gostiju koji hrle na ulicu na zapadu Sidneja da bi proslavili venčanje para iz Merilenda, Alberta i Zine Kuri

  • 2

 

Zbog velikog libanskog venčanja bila je blokirana jedna ulica u Sidneju. U slavlju su učestvovali i bubnjari zbog kojih ni policijska kola nisu mogla da mrdnu. 

 

Još majke rađaju KOSOVKE DEVOJKE: Ivana se udala u narodnoj nošnji! (FOTO)

 

Na snimcima se vide desetine gostiju koji hrle na ulicu na zapadu Sidneja da bi proslavili venčanje para iz Merilenda, Alberta i Zine Kuri.

 

Nizovi "lamborginija", "mercedesa" i "Harli Dejvidsona" poređali su se na ulici, a gosti su se kasnije pitali: "Šta radite kad stigne policija?", "Pa, nastavite sa slavljem!"

 

 

Slavlje je podsećalo na venčanje bivšeg zamenika gradonačelnika Oburna, Salima Mehajera iz 2015. godine, kada je on kažnjen sa 220 dolara jer je blokirao ulicu u Sidneju, kao deo ceremonije u koju je uloženo 50 miliona dolara.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA