Počelo je ludilo zbog fotke svetleće kugle koju drže Tramp i svetski lideri, ali nije smešno uopšte kad saznate šta ona predstavlja (FOTO) (VIDEO)

Tramp, saudijski kralj Salman i egipatski predsednik Abdel Fatah el-Sisi postavili su ruke na svetleću kuglu

  • 3

Tokom posete američkog predsednika Donalda Trampa Saudijskoj Arabiji, zabeležena je neobična scena koja je izazvala mnogobrojne reakcije na društvenim mrežama, a to je trenutak kada je Tramp, zajedno sa egipatskim i saudijskim kolegama, položio ruke na svetleću kuglu.

 

Amerika i Saudijska Arabija dogovorile prodaju oružja vrednu 110 milijardi dolara: Atmosfera se zahuktava

 

Taj prizor, snimljen u Globalnom centru za borbu protiv ekstremističke ideologije u Saudijskoj Arabiji, mnoge je podsetio na kadar iz nekog naučno-fantastičnog filma, a možda i horora, prenosi danas "Si-En-Bi-Si".

 

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

 

U okviru ceremonije otvaranja tog centra, Tramp, saudijski kralj Salman i egipatski predsednik Abdel Fatah el-Sisi postavili su ruke na svetleću kuglu - minijaturnu Zemljinu kuglu, a ubrzo potom su se na Tviteru i Fejsbuku pojavili komentari u kojima se oni porede sa "magovima oko čarobne kugle", dok su se neki setili i scena iz "Gospodara prstenova".

 

Međutimn, neki od korisnika društvenih mreža su analizirali ipak ovaj detalj kroz značenje kugle koja predstavlja Zemljinu kuglu, aludirajući na novi pakt koji ima nameru da zavlada svetom. Mnogi su u ovom prizoru videli trenutak kada izabrana grupa svetskih lidera preuzima kontrolu nad planetom.

 

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

 

Pogledajte video:

 

 

Na šta vas podseća ova fotografija i ovaj detalj? Ostavite nam odgovore u komentarima.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA