Princ Čarls o braku sa princezom Dajanom kao o grčkoj tragediji: Priča je tako užasna da će samo neki poverovati u nju

Princ Čarls je supruzi američkog predsednika pisao o intimi svog braka sa princezom Dajanom

  • 3

U jednom od nekoliko neobično iskrenih pisama, koje je razmjenjivao sa nekadašnjim prvom damom SAD Nensi Regan, princ Čarls je svoj brak sa princezom Dajanom nazvao "grčkom tragedijom".

Ceo svet je zaplakao kada je poginula princeza Dajana: Otkriveni jezivi detalji o automobilu smrti i prve reči sinova kada su čuli da je mama mrtva (VIDEO)

- Niko ne može zaista da razume šta to tačno znači dok vam se to stvarno ne dogodi, i zato sve postaje sve gore i gore. Jednog dana reći ću joj sve. To je neka vrsta grčke tragedije i od nje bi sigurno nastala veoma dobra pozorišna predstava - pisao je Čarls.

Princ i prva dama su se sprijateljili dok je Regan bio predsednik Amerike i nastavili da održavaju kontakte sve do njegove smrti.

Jedno od pisama koje najviše otkriva o celom slučaju je ono od 15. juna 1992. godine, u kome je Nensi Regan ponudila podršku Čarlsu, u trenutku kada je objavljena knjiga o njegovim bračnim problemima.

Princ joj se zahvalio na podršci i obećao da će joj sve ispričati, uz napomenu da je "užasno to što bi samo mali broj ljudi koji su bili svedoci svega mogao u to da poveruje".

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Svoje strepnje uoči desete godišnjice braka on je zabeležio pišući da "izlazi čitava serija knjiga na tu temu", izrazivši zabrinutost zbog njihovog sadržaja.

Čarls je Reganovoj prethodno pružio sličnu podršku kada je 1991. objavljena biografija prve dame u kojoj se navodi da je ona bila "sponzoruša koja je imala vezu sa Frenkom Sinatrom, koja se oslanjala na astrologiju kada je savetovala svog supruga, kao i da je redovno odlazila na plastične operacije".

Njihova prepiska postala je dio biblioteke Predsedničke zadužbine Ronalda Regana, posle Nensine smrti u martu prošle godine.

Lejdi Di je poginula u saobraćajnoj nesreći u Parizu 30. avgusta 1997. godine. Godine 2008. britanski sud doneo je presudu: Dajanina smrt desila se zbog „nemara“ vozača Anrija Pola.

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Daja

    7. jun 2017 | 11:34

    Siroma. I ptice na grani znaju citavu pozadinu braka sa Dajanom. Njemu je trebao neko da mu rodi prestolonaslednika i nista vise. Imao je on svoju Kamilu odavno, samo eto mamika se pobunila i morao je da odlozi svoje zelje na neko vreme. Da ne pominjemo cinjenicu da je Kamila vec bila u braku. Nije tesko izludeti osobu prema kojoj su se vec duze vreme ponasali kao da je sisla sa uma i da je manje inteligentna od njih samih.

  • Mesa

    7. jun 2017 | 12:37

    Kako je Diana uopste mogla bit sa ovakvim tipom, koji izbor ima pokazuje Kamila, za nju je Diana pojam o zivotu.

  • Luna

    7. jun 2017 | 16:31

    Ja ovog Carlsa ni drvcetom ne bih pipnula. Kako je mogla onako lepa zena da se uda za njega? Titula i pare su joj se obile o glavu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA