BACA DETE U "PROMET": Bivša prostitutka uči ćerku (16) "najstarijem zanatu"

- Društvo bi je možda osuđivalo ali ja ne bih, prostitucija je makar pošten zanat. Svakako bih je podržala ukoliko odluči da počne da se bavi ovime. Više bih volela da se prostituiše nego da radi u banci - ističe bivša "Madam" Beki Adams i majka dvoje dece

  • 8

Beki Adams (45) iz Velike Britanije, bavila se prostitucijom punih 20 godina. S obzirom na godine, Beki je prestala da se bavi "najstarijim zanatom", ali kako kaže, neće imati ništa protiv ako njena šesnaestogodišnja ćerka počne da se bavi istim poslom.

- Društvo bi je možda osuđivalo, ali ja ne bih, prostitucija je makar pošten zanat. Svakako bih je podržala ukoliko odluči da počne da se bavi ovime. Više bih volela da se prostituiše, nego da radi u banci.

Njena ćerka Emilija, koja trenutno radi u perionici automobila i istovremeno ide u školu, slaže se sa svojom majkom.

- Ne bih imala nikakav problem da stupim u seksualne odnose sa strancima. Ne mislim da je loše to što žene "prodaju svoja tela strancima" - kaže Emili i dodaje da ne žali što je izgubila nevinost sa samo 14 godina.

Beki Adams postala je samohrana majka dvoje dece sa samo 23 godine. Kako kaže, radila je različite poslove, ali joj se ovaj pokazao najisplativijim.

- Prvo sam radila u seksi perionici gde smo automobile mušterija prale u toplesima. Taj posao je propao jer su se komšije žalile, zbog golotinje. Kasnije, napornim radom, uspela sam da otvorim sopstveni bordel sa prijateljicama i postanem takozvana "Madam" - ponosno ističe Adamsova i dodaje da je ovim poslom u početku počela da zarađuje i do 1.000 dolara nedeljno.

Emilija je veliki deo detinjstva provela okružena "prijateljicama noći", međutim, kako kaže, njena majka je uvek odvajala "poslovno od privatnog".

- To su bile mamine prijateljice, kao mala ja nisam znala čime se one bave. One su me čuvale, ja tada nisam ni znala čime se moja mama bavi - ističe Emilija.

Kasnije kada je saznala za profesiju majke, Emilija kaže da su je u školi deca dosta zadirkivala.

- Svaki put kada bi mi deca nešto rekla odgovarala sam sa "Da, ali vi nećete nikada moći da kupite sve ovo što ja imam" - odgovarala bi Emilija ističući svoju skupu garderobu.

Opisujući svoj posao, Beki smatra kako bi njena ćerka bila idealna.

- Emilija ima seksi građu, bila bi bolja "Madam" od mene. Moje devojke prime do pet klijenata dnevno, ne više. Nije sve u seksu, on traje deset minuta, ostatak je masaža, uživanje, klijent treba da se oseti posebno - opisuje Adamsova "tretman".

- Ono što uvek naglasim je činjenica da su devojke koje rade kod mene isto nečije ćerke. Prema tome, ako je ovaj posao dobar za njih, zašto ne bi bio i za moju ćerku - zaključila je Adamsova.

(I. Danić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA