UNAKAZILA ČOVEKA: Spržila dečku lice kiselinom zbog sumnje da je vara! (FOTO)

- Ustao sam ujutru i krenuo da se umijem. Dočekala me je u kupatilu i iznenada prosula kiselinu u oči. Histerično mi je rekla: 'Da vidim sad koja će te hteti ovakvog. Ili ćeš biti moj ili ničiji!' - objašnjava Edmund kojem je devojka kiselinom unakazila lice

  • 8

Policija u Kalabaru, u Nigerijiuhapsila je medicinsku sestru Doroti Hajford Nkanu koja je prosula kiselinu u lice svom dečku Edmundu Edukuvom zbog sumnje da je vara.

Edmundu su komšije pritekle u pomoć i odvele ga u bolnicu gde su mu lekari sanirali opekotine koliko su mogli. S obzirom na to da mu je kiselinu prosula u lice, oba oka su mu zatvorena i Edmund ne vidi uopšte.

Nakon što je primljen u bolnicu, Edmund je rekao kako ne razume zašto mu je to uradila.

- Te večeri smo vodili ljubav, sve je bilo normalno, međutim ujutru mi je u kupatilu prosula  kiselinu, ničim izazvano - rekao je Edmund.

Prisećajući se šta bi moglo da izazove ovoliki bes kod Doroti, Edmund je rekao kako su do skoro kružile glasine da on pored nje ima drugu devojku kojom planira da se oženi i da ostavi Doroti.

- Nisam mislio da će glasine tako uticati  na nju, objasnio sam joj još odavno da to nije tačno, međutim evo kako je sve rezultiralo - objašnjava Edmund.

- Ustao sam ujutru i krenuo u kupatilo da se umijem. Dočekala me je budna i iznenada prosula kiselinu u oči. Histerično mi je rekla: 'Da vidim sad koja će te hteti ovakvog. Ili ćeš biti moj ili ničiji' - objašnjava Edmund.

S obzirom na stepen opekotina, Edmunda će morati da operišu u Americi jer doktora i sredstava za operaciju u Nigeriji nema.

(I. Danić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ajla

    25. jul 2012 | 17:28

    Ko je rekao da su mu usta zatvorena ? Kako si glup/glupa ne znam jesi li musko ili zensko cc

  • Ajla

    25. jul 2012 | 17:26

    Ko je rekao da su mu usta zatvorena ?? kako si glup/glupa ne znam jesi li musko ili zensko cc

  • Fico

    25. jul 2012 | 14:02

    Pa kako je to mogao da kaže kad su mu i usta zatvorena ? lol

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA