Udata profesorka imala seks sa đakom 9 meseci, kupovala mu skupe poklone i plaćala sve. A onda joj je preselo! (FOTO)

Ona je putem društvenih mreža zavodila i na kraju osvojila svog 18-godišnjeg učenika

  • 9

Doživotna zabrana predavanja u školama kazna je koja je snašla 36-godišnju Amenu Nazam-Khan, udatu profesorku škole Tong iz engleskog grada Bradforda, u neposrednoj blizini Lidsa.

SKANDAL: Seksi profesorka uhapšena zbog zbog seksa sa tri učenika. Odvela dečake u kamp, a tamo.. (FOTO)

Ona je putem društvenih mreža zavodila i na kraju osvojila svog 18-godišnjeg učenika, a zatim sa njim imala seks u razdoblju od devet meseci. "Družili" su se na raznim mestima - od njene kuće do restorana i hotela, a profesorka je uredno plaćala sve ručkove i večere.

Neimenovani učenik je inspektorima priznao da je s profesorkom izlazio u grad, a jednom prilikom ih je vidio jedan učenik iz škole.

Direktor i upravni odbor škole saznali su za aferu i odmah suspendovali nastranu profesorku, a ona je bila prisiljena da prekine vezu sa svojim mlađanim ljubavnikom.

Osim finih druženja u restoranima i hotelima, dotična Amena je svom ljubimcu kupovala i poklone poput ručnog sata marke Hugo Bos i karata za koncerte.

Dečak je nakon svega doživeo emocionalni slom i sve priznao, a sudsko veće je u svom iskazu napomenulo da profesorka nije pokazivala žaljenje zbog svojih postupaka.

Inače, zanimljiva poveznica s ovom srednjom školom je njen bivši učenik, poznati pevač Zajn Malik.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA