OPERITE UŠI: Pauk se ugnezdio u ušnoj duplji žene - logorovao pet dana!

Kao u horor filmu. Žena se požalila na svrab u uvetu, a doktori su imali šta da pronađu - živog pauka!

  • 1

Da li vam se nekada desilo da osetite kako vam se insekt uvlači u uvo, pa se na koncu ispostavi da ste to samo umislili? Ako jeste (a znamo da jeste), zamislite da vam se pauk stvarno uvuče u ušni kanal i u njemu živi pet dana pre nego što ga doktori uklone, kao što se to nedavno desilo jednoj Kineskinji. Prava noćna mora!

Gospođa Li je došla u bolnicu da bi se požalila na svrab u uvetu, nadajući se da će doktori biti u mogućnosti da joj pomognu. Nije mogla ni da sanja da će joj prilikom pregleda dr Liu Šeng pronaći pauka koji joj živi u ušnom kanalu! Po svemu sudeći, pauk je ušao u uvo nesrećne žene dok je spavala.

Tim lekara, na čelu sa dr Šengom, odlučio je da pauka natera da izađe tako što će sipati rastvor, jer bi ga vađenje instrumentima podstaklo da svoje žaoke zabode još dublje.

Na sajtu na kojem je postavljen rentgenski snimak gospođe Li, postavljen je još jedan sličan snimak pauka kako izlazi iz uveta čoveka dok se tušira.

Prošle godine, dečak je primljen u bolnicu u Koloradu, nakon što mu je moljac uleteo u uvo dok je pokušavao da zaspi. Doktori su bezuspešno pokušavali vodom da izvade moljca, da bi ga na kraju instrumentima, ipak, izvukli - živog!

Koliko god vam to zastrašujuće zvučalo, insekti obično u našoj ušnoj školjci traže sklonište.

"Insekti najverovatnije ulaze u ušne kanale ili tražeći utočište ili zbog toplote i vlage", rekao je profesor entomologije Univerziteta u Floridi Filip Koeler.

Želimo vam lepe snove! :)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA