STRAVIČNO: Krava rodila dvoglavo tele sa tri uha i četiri oka (FOTO)

Porođaj 10-godišnje krave je kasnio dve nedelje, a ono što je izašlo iz njene utrobe seljani u ovoj kenijskoj oblasti nazivaju kletvom; i majka i mladunče su umrli

  • 2

Stanovništvo kenijske oblasti Nzoia u panici su nakon što je jedno gazdinstvo u njoj dobilo najneobičniju prinovu koju su do sada imali prilike očima da vide: životinju sijamskog blizanca.

Krava jednog seljanina, naime, rodila je tele sa nekoliko potpuno abnormalnih deformiteta i raspalila ionako prisutno sujeverje. Tele poseduje dve glave, tri uha i četiri oka!

Stiven Silali iz sela Mlimani bio je šokiran dok je pomagao porođaju svoje 10-godišnje krave koja je već na svet donela četiri zdrava mladunca, od kojih dve ženke koje su sada i same majke.

Međutim, porođaj ove krave je sada kasnio dve nedelje, a ona se za to vreme jako loše osećala. Na dan porođaja, ona nije imala snage da iz utrobe izgura tele, pa su joj pomogli seljaci na čelu sa Silalijem: tele je bilo loše pozicionirano u stomaku.

Susedi tvrde da je u pitanju kletva, ali ih to nije sprečilo da dođu na "sahranu" i krave i teleta: oboje su preminuli.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • MilicaKalezic5

    9. februar 2013 | 22:37

    Jadna krava jadno tele :( :( :( :( :(

  • Milica Kalezic

    9. februar 2013 | 22:43

    tako mi je zao sto su morale da zaspu u dubok san iz koga nema povratka :( :( :( :( :( :(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA