DIRLJIVO: Prešao 8.000 kilometara da nađe devojku sa kojom je pričao dva minuta!

Zaljubljeni zubar iz Kanade otisnuo se na put u Irsku, gde će dva meseca tragati za crvenokosom devojkom, koju je samo nakratko sreo prošle godine. Ipak, on smatra da će je naći ukoliko im je suđeno

  • 4

Šta je sve u stanju da uradi zaljubljeni muškarac u potrazi za ženom vidi se na primeru kanadskog zubara Sandi Krokera. Zaljubljeni zubar otisnuo se na put dug 8.000 kilometara u potrazi za crvenokosom Irkinjom, koju je video samo jednom i to na dva minuta.

Čim ju je ugledao prošle godine u Enistimonu u Irskoj, gde je zastao da nešto pojede, znao je da mora da preduzme neki korak. Zamolio je da mu pokaže put do litica Moher.

Tada je pomislio da nema smisla da je pozove da izađu jer se iste večeri vraćao kući, a potom je shvatio da je pogrešio i da ponekad vredi pokušati ponovo. Zato je odlučio da krene u potragu.

Kroker je u Irskoj od prošlog meseca, a svoju izabranicu će, kako kaže, uporno tražiti još mesec dana. Ostavio je svoje podatke na stranicama za turiste, pa se nada tome da će mu se možda i ona sama javiti.

- Ako nam je suđeno, sigurno ću je pronaći - ubeđen je Kroker.

(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji.hr / Foto: Fejsbuk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • verica

    23. septembar 2012 | 19:39

    Takvog čoveka bi svaka žena poželela,želim mu da pronađe svoju ljubav ....

  • Sanja

    24. septembar 2012 | 10:41

    Blago toj devojci sto se u nju zaljubio covek koji je video 2 minuta i koji je presao 8.000km i koji je spreman na sve. Svaka cast ;)

  • Dude

    23. septembar 2012 | 19:08

    kreten

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA