Slepi i gluvi čovek (63) se obesio par metara od leša supruge, umrle od srčanog udara

Stjuart Tims je odlučio da okonča svoj život nakon što mu je žena, koja se o njemu brinula celog života, umrla; isto je pokušao pre 24 godine kada je saznao da je nepovratno izgubio vid

  • 0

Slepi i gluvi čovek obesio se u nastupu žalosti zbog iznenadne smrti supruge od srčanog udara, svega nekoliko metara dalje od leša, objavio je mrtvozornik u engleskom Gločesterširu.

Leševi ovog tragičnog para - koji je za života iza sebe ostavio dvoje dece i osmoro unučadi - bili su obučeni u pidžame, i poslednji su put viđeni dva dana pre nego što su otkriveni, nakon što je njihova ćerka podigla uzbunu u susedstvu, pošto se nisu javljali na telefone.

U braku su bili 38 godina.

- Silno su se voleli, nisu se svađali i uvek su bili tu jedno za drugo - izjavila je medijima njihova ćerka, dodajući da je gluva bila i njena majka.

Ona je dodala da je njen otac pokušao da se obesi i pre 24 godine, kada je saznao da je trajno i nepovratno izgubio vid.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA