ZVERSKI: Stavili psu konzervu oko vrata - nije mogao da jede nedeljama (FOTO)

- Ovoj kuci je hitno bila potrebna pomoć i zbog toga što je njena koža počela da raste oko ivica konzerve - izjavio je volonter neprofitne organizacije “Animal Allies of Texas”. Na telu ovog nesrećnog psa bilo je vidljivo svako rebro

  • 7

LJUDI SU NAJSTRAŠNIJE ZVERI! U Dalasu, u američkoj saveznoj državi Teksas, prolaznik je nedavno spasio psa sa konzervom oko vrata, koja je psu onemogućavala da jede danima, a možda i nedeljama.

- Ovoj kuci je hitno bila potrebna pomoć i zbog toga što je njena koža počela da raste oko ivica konzerve - izjavio je volonter neprofitne organizacije “Animal Allies of Texas”, koja se bavi pronalaženjem i zbrinjavanjem životinja bez doma.

Spasioci su u šali psa nazvali Java i odvezli ga u Centar za životinje u Dalasu sa još jednim zalutalim psom Džošuom.

Na telu ovog nesrećnog psa bilo je vidljivo svako rebro jer ga je konzerva toliko izgladnela dok ga je sprečavala da se hrani. Jedna od najgorih povreda je na Javinim ušima, koja su umalo odsečena oštrim ivicama zarđale konzerve.

Kada su veterinari odsekli zarđalu konzervu sa Javinog vrata, pas je zbrinut u obližnjoj veterinarskoj stanici.

- Nekoliko sledećih dana će biti kritično - piše u izjavi ove bolnice na Fejsbuk stranici, na kojoj su postavili fotografije povređenog psa.

- Moramo dovoljno da je stabilizujemo za operaciju i da pazimo na njene oštećene organe uzrokovane izgladnelošću. Ali, taj repić i dalje maše - dodato je.

(I. D. /Životinje.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • mika

    31. oktobar 2012 | 20:27

    Zaista ne mogu da verujem da neko uziva u tudjoh patnji i muci,a posebno jos ako je taj neko licno nanese. Pa ovaj svet je na ivici pakla...jadne zivotinje dok smo mi tu da "brinemo" o njima. Slatka kucica mala:-*, ozdravi nam brzo!

  • Vase Ime

    1. novembar 2012 | 06:31

    Sacuvaj Boze. Ja ne nogu da verujem da toliko ima zlobnih ljudi. Pa ispade da su zivotinje pametnije i da imaju dusu za razliku od coveka.To je dokaz slabica koji ce imati tesku sudbinu. To treba strpati u zatvor na dozivotnu!!! Kuco zelim ti brz oporavak<3

  • Ivkic

    1. novembar 2012 | 12:10

    Kako moze da ima tako zlobnih i poremecenih ljudi, pa to je strasno..monstrumi bre...jadna kuca :( dace bog da se oporavi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA