DIRLJIVO: Kako su tigar i čovek postali najbolji prijatelji (VIDEO)

Ljubav Indonežanina Abdulaha Šoleha (31) sa četvorogodišnjom tigricom Mulan, koju je spasio kada je imala samo tri meseca, srušila je sve prepreke koje stoje između ljudskog bića i divlje zveri

  • 0

TIGAR JE ČOVEKOV NAJBOLJI PRIJATELJ! U današnjem svetu je potpuno uobičajeno da ljudi razvijaju dubok prijateljski odnos sa životinjama. To možemo da vidimo svakoga dana, na ulici, kod kuće i drugde. Međutim, retko kada se desi da čovek takav odnos razvije sa divljom zveri.

Upravo iz tog razloga je slučaj 31-godišnjeg Abdulaha Šoleha drugačiji od svih drugih: njegov najbolji prijatelj je četvorogodišnja tigrica Mulan.

Ljubav ova dva živa bića uspešno je pobedila sve razlike i sve prepreke koje su pred njima stajale.

Njih dvoje spavaju zajedno, jedu zajedno, igraju se i tuku se jedno sa drugim. I tako je otkako je gospodin Šoleh spasao Mulan dok je bila tromesečno mladunče u Malangu, u Indoneziji.

Mulan - naravno - nije svesna svoje snage, što se najbolje očitava u njenoj posebnoj vrsti igre, koju Abdulah zove "lažnim napadom", kada ga ona grli i ljubi, potpuno nesvesna svoje snage.

Pogledajte video-snimak:

(M. B. / Foto: YouTube)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA