POBEDILA RAK: Herojska keruša bez njuške spremna za operaciju! (FOTO)

Hrabra keruša javnosti je postala poznata kada je izletevši ispred motora spasla život deci svojih vlasnika. Posledica spasavanja bila je njena smrskana njuška preko koje je motor prešao. Nekoliko meseci kasnije, utvrđeno je da ima i rak

  • 1

Keruša Kabang sa Filipina će živeti! Rak hrabre keruše koja je javnosti postala poznata nakon spasavanja mladih vlasnica od udara motora, na svu sreću se povukao. U svom herojskom poduhvatu keruša je izgubila pola njuške, koju joj je motor smrskao, ali njuška i kancer nisu jedini problemi koji su snašli ovu heroinu. Naime, nekoliko meseci od nesreće, keruši su pronađeni crvi u krvotoku, veoma opasni po njeno zdravlje.

Nakon brojnih hemoterapija koje su trajale šest nedelja, maligne ćelije su nestale a terapija je istovremeno i pomogla u ubijanju crva.

- Malignih ćelija više nema - rekla je Đina Dejvis, veterinar koji je lečio Kabang.

Keruša je u žižu javnosti dospela nakon nesreće i spasavanja svojih mladih vlasnica. Posebno je postala popularna na društvenim mrežama.

- Podrška ne izostaje ni sa jedne strane, i putem Tvitera i putem Fejsbuka dobijamo podršku od ljudi širom sveta. Takođe, mnoge kompanije su donirale novac za njenu plastičnu operaciju koju ćemo uskoro zakazati. Bitno je da je naša heroina pobedila rak - rekla je vlasnica ove hrabre keruše.

(I. D. /Foto: Facebook)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA