BIZARNA MODA: Njujorčanke nose pse kao torbice

Novi trend na Menhetnu osudili su mnogi vlasnici pasa smatrajući ga nehumanim, jer životinja nije u prirodnom položaju, ali ima i onih koji smatraju da je ljubimcima ovako udobnije

  • 3

Nije čudno videti male kuce koje vire iz torbi Njujorčana, ali za jednom devojkom su se svi okretali na ulicama Menhetna jer je svog briselskog grifona nosila kao tašnu. 

Naime, izgleda da četvoronožnom prijatelju nije smetalo što mu noge vise, a telo mu je opasano kaiševima, ali je vlasnica izmamila zaprepašćene poglede prolaznika zbog neobičnog modnog detalja.

Vlasnici kućnih ljubimaca osudili su gest ove devojke smatrajući ga maltretiranjem.

- Ne izgleda udobno i noge će mu verovatno utrnuti. Volim da pas ide ispred mene da bih videla bilo kakvu njegovu nelagodnost - rekla je jedna žena.

Druga devojka je izjavila da je to surovo, iako i njen pas voli da bude nošen, ali ne bi ga naosila kao modni detalj jer bi leđa počela da je bole posle nekog vremena.

Jedan Njujorčanin je teoretski bio na njenoj strani objašnjavajući da je u gradu mnogo toplo leti, i da ovakva "torbica" može biti udobnija za životinje od običnog prevoza za pse.

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA