Novinarka se skinula u toples usred intervjua (VIDEO)

Novinarka Loro Volborn šokirala je gradonačelnika kanadskog grada Kelovn kada se usred intervjua skinula u toples. Nju je zanimalo da li će policija hapsiti žene koje se polugole šetaju gradom. Gradonačelnik je, uprkos prizoru, uspeo da ostane pribran i odgovori joj na pitanja

  • 4

Kanadska novinarka Lori Volborn šokirala je gradonačelnika grada Kelovn i čitavu tamošnju javnost, kada se tokom intervjua koji je imala sa prvim čovekom grada, skinula u toples. Naime, Volbornova je sa gradonačelnikom razgovarala upravo o toj osetljivoj temi, odnosno da li će devojke, koje se golih grudi budu pojavile u gradu, biti uhapšene.

Razgovor novinarke i gradonačelnika Valtera Greja počeo je potpuno uobičajenim tokom. Volbornova je postavljala pitanja, a gradonačelnik je odgovarao. Ipak, u jednom trenutku Volbornova je skinula gornji deo garderobe i nastavila da radi intervju u toplesu.

Gradonačelnik je uspeo da se sabere i odgovori na pitanje da li bi policija uhapsila devojke golih grudi koje u gradu zatekne.

- Toples nije ilegalan u Kanadi sve dok on ne bude uzročnik nekog incidenta. Iako bi možda većina građana pozvala policiju kad na ulici vide devojku u toplesu, retki su policajci koji bi izašli na teren i intervenisali - rekao je gradonačelnik koji je na pitanje Volbornove da li ona može da se šeta gradom u Kelovnu odgovorio potvrdno.

- Pa, evidentno je da možete. Ja vas ne nagovaram niti preporučujem da uradite to, ali mislim da vi ne bi počinili nikakav zločin - rekao je uz smešak Grej, koji se trudio da skrene pogled sa golih grudi novinarke.

Inače, 25. avgust je u celoj Severnoj Americi proglašen za dan toplesa i upravo iz tog razloga je novinarka na taj dan i uradila nesvakidašnji intervju.

Pogledajte kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs / Izvor: Ottawacitizen.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA