Indijac sa 12 prstiju kuca 100 reči u minuti

Iako ga u Indiji smaraju srećnikom, Vidžaj Sing zbog viška prstiju ne može da nađe posao, pa se seli u Veliku Britaniju, nadajući se da će tamo bolje proći

  • 0

Vidžaj Sing (48), "srećnik" iz Agre sa severa Indije, rođen je sa 12 prstiju. U ovoj zemlji osobe sa ovakvim anomalijama smatraju srećnima, ali Sing je u svojoj zemlji sve osim srećan.

Uprkos tome što sa dva prsta viška može da otkuca više od 100 reči u minuti, Sing ima velike poteškoće u pronalaženju posla. Njegovo iskustvo kaže da je bolje biti privlačna žena, nego neki muškarac sa kojim "talentom" više.

Zbog poteškoća koje ga prate, on se sprema da ode u Veliku Britaniju i tamo pokuša da nađe svoju sreću. Samozvani kompjuterski stručnjak se nada da će Englezi prepoznati da im on može biti vrlo koristan u poslu.

Polidaktilija (odnosno posedovanje većeg broja prstiju) kod većine obolelih onemogućava funkcionalnost onih prstiju koji su takoreći višak, što nije slučaj kod Singa.

(Telegraf.rs / Izvor: Metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA