Seksi studentkinja prodaje nevinost za 400.000 dolara (FOTO)

Zgodna studentkinja medicine Elizabet Rejn (27) rešila je da svoju nevinost proda isključivo zbog novca, jer kako kaže, to je najlakši način da dođe do para

  • 13

Studentkinja iz Amerike Elizabet Rejn (27) odlučila je da proda svoje devičanstvo za 400.000 dolara. Zgodna studentkinja medicine rešila je da svoju nevinost proda isključivo zbog novca, jer kako kaže, to je najlakši način da dođe do para.

- Za mene gubljenje nevinosti nije kao kod ostalih žena koje taj čin smatraju uzvišenim i značajnim događajem u svojim životima - objašnjava ova plavuša.

Ona kaže da je za nju to samo fizički čin i da u njenoj ponudi nema ništa više od "biznisa".

- Seks je samo seks - kaže Elizabet i dodaje da nikada nije imala nikakav oblik seksualnog odnosa, kao i da nikada nije videla golog muškarca niti da je neki momak nju video nagu.

Elizabet kaže da je izlazila sa momcima, ali da te veze nisu trajale duže od dva ili tri meseca.

- Nikada nisam imala nekog ko bi me ubedio da pomislim da je seks predstavlja nešto više od fizičkog odnosa - objasnila je buduća doktorka.

Ona je pokrenula i sajt "elizabeth-raine.com" na kojem je između ostalog objasnila svoje razloge za ovu odluku i na kojem potencijalni "oduzimači nevinosti" mogu da ostave svoje ponude. Na sajtu je moguće videti i njenu galeriju fotografija, ali na svakoj slici joj je prekriveno lice

Početna cena je kao što smo rekli 400.000 dolara, ali zapravo je reč o licitaciji koja počinje 1. aprila.

Predstavljajući se ponuđačima na sajtu, ona ih je pozvala na jedinstvenu, uzbudljivu i seksi avanturu. Pobednik će kao nagradu imati 12-časovni "izlazak" sa njom, u sklopu kojeg je i seksualni odnos.

Inače, Elizabet nije prva devojka koja prodaje svoju nevinost. Podsetimo, brazilska studentkinja nudila je svoje devičanstvo na aukciji čak dva puta, a jedna Ruskinja je za oko 30.00 evra takođe prodala svoju nevinost.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ротфрајер

    20. mart 2014 | 16:56

    Па што се тиче морала:морала је.

  • Gajo

    21. mart 2014 | 01:57

    Prodajem sporet smederevac 9͵ velika ploca...4000din...

  • Страхиња

    20. mart 2014 | 19:13

    Pa sto da ne? Danas se klinke napiju ko curke i izgube nevinost s nekim moronom. Bolje ovako ako ljubav vec nije u prvom planu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA