Ovo je žena savršene lepote, ali njena stopala su... (FOTO)

Stopala jedne od najatraktivnijih žena sveta, brazilske manekenke Izabel Gular, otkrivaju da, ipak, niko nije savršen

  • 28

Brazilska manekenka Izabel Gular (30) spada u red najatraktivnijih žena sveta. Od očiju, dugih nogu, sve je na njoj savršeno, dok se ne dođe do stopala.

Pogled na njih otkriva da ipak niko nije savršen.

Izabel Gular nedavno je uslikana u Sao Paolu, a fotografija njenih stopala otkrila je da ipak ima jednu manu.

Sada je velika modna zvezda, ali se Izabel kao tinejdžerka suočavala sa podsmehom vršnjaka zbog toga što je, kako kaže bila previše mršava.

- Do punoletstva nisam imala ni guzu, ni grudi. Nijedan muškarac me nije hteo. U školi su me zvali Žirafa, zbog izgleda, a sećam se, posle prve naslovne strane za muški magazin, mali đavoli nisu smeli da mi priđu. To ih, međutim, nije sprečavalo da me iz prikrajka skidaju pogledom - rekla je ona.

Izabela je radila kampanje za vodeće svetske dizajnere, a od 2005. do 2008. godine bila je jedan od anđela "Viktorijas sikret".

Međutim, Izabel nije jedina lepotica koja ima problema sa stopalima. Imaju ga i holivuske lepotice poput: Ume Turman, Kejt Vinslet, Eli Mekfirson...

(Telegraf.rs, Izvor: foxnews.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlatica

    5. april 2014 | 22:51

    U odnosu na celokupan izgled, stopala su zanemarljiva! Devojka koja prica da nema nista lepse od malih stopala ih verovatno i poseduje ali je verovatno niska i sa svojim divnim stopalima ne bi nikada dostigla ove visine. Naravno, bez uvrede, ali budimo realni. Mala stopala, malo telo-dakle sve drugo osim vrha manekenstva

  • Kornflex

    5. april 2014 | 20:59

    Pa dobro, da je obula drugacije sandale, pamps ili cak baletanke ne bi se toliko primecivalo. Dosta je visoka, mora joj stopalo barem biti br. 40. Po meni nije toliko strasno, moze korigovati stopala lepom obucom.

  • Aleksandar

    5. april 2014 | 23:23

    Ne mora da znaci da su tako ruzna kao sto izgleda na slici, pre bih rekao da je los izbor obuce, tanke i neudobne i da je zbog toga zauzela takav neprirodan stav, suvise opterecujuci stopala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA