≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

SEKS UPUTSTVO PO ISLAMU: Muslimanke poludele za novom knjigom koja ih uči kako imati "vrhunsku halal akciju"!

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 13

Knjiga pod naslovom "Muslimansko seks-uputstvo: Halal vodič za vrhunski seks" (The Muslimah Sex Manual: A Halal Guide to Mind-Blowing Sex), objavljena prošle nedelje, odmah je uzburkala mulimansku zajednicu u Velikoj Britaniji.

MUSLIMANSKE SESTRE počinju da seju smrt u Evropi: Zameniće bombaše-samoubice, brutalnije su, a još veći strah je od njihove dece (FOTO)

Autorka, koji je odlučila da ostane anonimna, a predstavlja se pseudonimom Um Muladhat, daje muslimankama ljubavne savete o svemu, od ljubljenja do najboljih poza za seks.

Glavna poruka knjige je da žene mogu da preuzmu inicijativu kada su ljubavni odnosi sa njihovim muževima u pitanju.

- Videla sam mnoge muslimanske žene koje se udaju bez stvarne potrebe da nauče nešto o seksu. Znale su samo za 'penis u vaginu', ali veoma malo o tome kako da začine svoj ljubavni život drugačijim pozama i drugačijim stvarima u krevetu. Sve to nedostaje u savremenoj islamskoj literaturi - rekla je autorka za Gardijan.

Predsedavajuća Muslimanske ženske mreže u Velikoj Britaniji Šaista Gohir hvali knjigu zbog činjenice da navodi žene da razgovaraju o seksu.

- Krivica koja se vezuje uz seks usađena je u žene od detinjstva. Seks im je predstavljen kao nešto prljavo, a ženska seksualnost kao nešto što se kontroliše. Žene stupaju u brak a da nemaju samopouzdanja da kažu 'Ja ne uživam u ovome' ili 'Ja hoću to'. Krajnje je vreme da se o seksu otvorenije razgovara - zaključuje Gohir.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA